Yritystuet, jotka sopivat yrityksellesi

Rahoon älykäs palvelu selvittää ilmaiseksi yrityksellesi sopivat tuet ja avustukset. Saat heti tietoosi, mitä yritystukia voit hakea!

Löydä parhaat yritystuet täysin ilmaiseksi!

Älykäs ja ilmainen palvelumme nopeuttaa rahoituksen hakemista ja parantaa rahoitusmahdollisuuksia – ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Älykäs vertailu

Älykäs palvelumme analysoi yrityksesi ja varmistaa, että löydät sopivat yritystuet.

Useita rahoitusehdotuksia

Vertailemme rahoitusmuodot ilmaiseksi ja etsimme yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Yritystuet nopeasti käyttöön

Näytämme ehdotukset selkeästi, jotta saat yritystuet ja avustukset nopeasti käyttöösi.

Näin helppoa yritystukien löytäminen on!

Etsimme automaattisesti yrityksellesi sopivat tukivaihtoehdot. Varmista, että saat yrityksellesi rahaa kasvuun!

Yritystuet ja avustukset on helppo hakea - kuvituskuva.
1
Tee nopea hakemus

Arvioimme yrityksesi tietojen perusteella sinulle sopivat tukivaihtoehdot. Avullamme tiedät heti, mitä tukea voit saada!

  • Nopea hakemus
  • Ilmainen palvelu ilman sitoumuksia
  • Paljon tukivaihtoehtoja
2
Tutustu vaihtoehtoihin

Voit tutustua helposti kaikkiin tukivaihtoehtoihin ja valita yrityksesi tilanteeseen sopivan tuen.

  • Tutustu tukivaihtoehtoihin
  • Vertaile vaihtoehtoja helposti
  • Tee päätökset rauhassa
Yritystuet ja avustukset auttavat nopeasti - kuvituskuva.
Yritystuet on nopea hakea ja käyttää heti kasvuun.
3
Tee yritystukihakemus ja saat tuet nopeasti käyttöösi

Valittuasi sinulle sopivan tukivaihtoehdon, ohjaamme sinut oikeaan osoitteeseen virallisen tukihakemuksen tekemiseksi.

  • Säästä aikaa
  • Valitse sinulle paras vaihtoehto
  • Hanki nopeasti tukea liiketoimintaasi

Yritystukien yleisimmät kysymykset

Tyypillisimpiä kysymyksiä, joita käyttäjillämme on yritystuista ja avustuksista

Yritystukea voivat periaatteessa hakea kaikki yritykset, mutta yritystuissa on useita eri yksittäisiä kriteereitä, jotka vaikuttavat yrityksen kelpoisuuteen. Helpoiten mahdollisuuden tukivaihtoehtoihin voi katsoa täyttämällä Rahoon ilmaisen hakemuksen.
Yritystukien summat vaihtelevat tukimuodon mukaan sekä tapauskohtaisesti. Mikäli yritystukeen on yhdistetty esimerkiksi yrityksen sijoituskierros, voi tukisumma nousta korkeammaksi. Toistaiseksi korkeimmat vastikkeettomat, de minimis tuet ovat olleen koronaviruksen aiheuttamiin poikkeustilanteisiin myönnettävät 100 000 euron tuet.
Rahoo ei toimi yritystukien virallisena välittäjänä. Rahoo haluaa ainoastaan auttaa yrityksiä löytämään heidän olemassaoloaan, kasvuaan ja menestystään tukevia rahoitusratkaisuja, joten myös yritystuet ja avustukset kuuluvat Rahoon palveluvalikoimaan. Rahoo selvittää automaattisesti, mitä yritystukia hakijayrityksen on mahdollista saada.
Yritystukea myöntävät pääasiallisesti kunnat, Business Finland, ELY-keskukset sekä muut ministeriöiden alaiset laitokset. Finnvera myöntää lainatakauksia vieraan pääoman ehtoiseen rahoitukseen.
Rahoo on täysin ilmainen palvelu, jossa käyttäjä ei sitoudu mihinkään. Yritystukivaihtoehtojen vertailu ja selvittäminen on siis täysin ilmaista.
Valitettavasti Rahoo ei voi toistaiseksi auttaa yritystukien käsittelyssä.

Tärkeimpiä faktoja yritystuista ja avustuksista

Monipuoliset yritystuet sopivat monelle yritykselle ja moneen eri tilanteeseen.

Tukisumma

5 000 - 150 000 €

Omarahoitus

Ei välttämätön

Toimiala

Lähes kaikki

Yrityksen ikä

Ei minimiä

Yrityksen koko

Ei minimiä

Yrityksen liikevaihto

Ei minimiä

kuvituskuva kirjekuoresta ja yritysrahoituksesta

Oletko valmis valitsemaan sinulle parhaan yritysrahoituksen?

Hae täysin ilmainen rahoitustarjous.

Hae tarjous

Apua yritystukiin? Valitse Rahoo!

Autamme löytämään parempia ratkaisuja yritysrahoitukseen – täysin ilmaiseksi tietenkin.

100 % suomalainen

Olemme täysin suomalainen yritys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään parempia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Kysymme ainoastaan palvelumme käytön kannalta välttämättömiä tietoja ja käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksella ja turvallisesti.

Nopea

Palvelumme on nopea apuri kaikessa yritysrahoitukseen liittyvässä. Saat heti ilmaisen arvion sopivasta rahoitustuotteesta ja tarjouksia rahoitusyhtiöiltä.

Vaivaton

Olemme tehneet palvelumme käytön vaivattomaksi, joten voit käyttää palveluamme millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Emme tarvitse liitteitä!

Yritystuet ja avustukset sopivat lähes jokaiselle yritykselle

Yrityksille on saatavilla kattava valikoima julkisen sektorin tukia ja avustuksia, jotka voivat auttaa yrityksen käynnistämisessä, kehittämisessä tai selviämisessä. Ajoittain yritystuet voivat jopa korvata muiden rahoitusratkaisujen tarpeet. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että yritystukien tai avustusten käyttökohteet ovat monesti tarkoin rajattuja. Tästä johtuen yritystuet ovat usein lähinnä täydentävä ratkaisu yritysten omalle rahoitukselle tai muille rahoitusratkaisuille. Tukien hakeminen yritykselle on kuitenkin useimmiten järkevää.

Olemme todenneet, että tukiviidakossa seikkailu voi olla haastavaa, joten pyrimme omalta osaltamme helpottamaan yrittäjän haasteita. Rahoon palvelussa voit selvittää ilmaiseksi, mitä tukivaihtoehtoja yrityksellesi on saatavilla.

Yritystukien hakeminen kannattaa

Myönnettävät tuet ovat pääosin avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Poikkeuksena tähän ovat Finnveran lainatakaukset, joissa Finnvera toimii ainoastaan normaalin lainan takaajana.

Pääsääntöisesti kaikki myönnettävät julkiset tuet ovat de minimis -tukea, eli vähämerkityksellistä tukea, jota sääntelee EU-asetukset. Tästä johtuen tukea voi saada maksimissaan 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Maantiekuljetusten alalla toimivalle yritykselle raja on enintään 100 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana.

Mistä hakea yritystukea tai avustusta?

Pyrimme huomioimaan palvelussa kaikki saatavilla olevat tuet mahdollisimman laajasti. Kun käytät palveluamme, arvioimme yrityksesi tietojesi pohjalta suoraan, mitä tukia yrityksesi voisi saada. Arviomme ei ole sidoksissa tukien myöntäjiin, joten varsinainen tukien ja avustusten hakeminen tapahtuu tukien myöntäjän palveluissa, heidän kriteereidensä pohjalta.

Käytännössä tukia myöntävät Suomessa pääosin Business Finland, ELY-keskukset ja kunnat. Paikoittain tukia on haettavissa myös suoraan ministeröistä. Näiden lisäksi Finnvera myöntää lainatakauksia, jotka ovat myöskin merkittävässä roolissa yritysten kasvutarinoissa.