Etsi sopivat yritystuet helposti ja nopeasti

Palvelumme etsii automaattisesti yrityksellesi sopivat yritystuet ja avustukset.

Selvitä yritystuet

Etsimme sopivat yritystuet helposti ja ilmaiseksi

Etsimme automaattisesti yrityksellesi sopivat yritystuet. Saat heti nähtäväksesi kaikki vaihtoehdot.

Selvitä sopivat yritystuet

Vastaa palvelussamme muutamiin yritystäsi koskeviin tietoihin ja saat heti arvion yrityksellesi sopivista tukivaihtoehdoista.

 • Täysin ilmainen palvelu
 • Ei sitoumuksia
 • Mukana kaikki yritystuet

Tutustu vaihtoehtoihin

Saat nähtäväksesi kaikki yrityksellesi sopivat vaihtoehdot ja voit tutustua vielä tarkemmin kunkin yritystuen lisätietoihin.

 • Vertaile vaihtoehtoja helposti
 • Tutustu lisätietoihin
 • Kattava valikoima yritystukia

Pyydä maksuton konsultointi

Halutessasi voit pyytää maksuttoman konsultoinnin, jossa kokenut yhteistyökumppanimme kertoo yrityksesi tukimahdollisuuksista henkilökohtaisesti. Voit myös pyytää yhteistyökumppaniamme auttamaan myös virallisen hakemuksen kanssa.

 • Ilmainen konsultaatio
 • Ei osto- tai sitoutumispakkoa
 • Maksu vain positiivisesta tukipäätöksestä

 

Tarvitsetko apua yritystukiin?

Autamme sinua mielellämme kaikessa, mikä liittyy yritysrahoituksen hakemiseen. Voit soittaa numeroon +358 2 480 84405 tai jättää yhteydenottopyynnön. Palvelemme arkisin klo 9 – 17.

  Valitse Rahoo ja yritysrahoituksesi on helpompaa

  Rahoo on ilmainen ja luotettava apuri yritysrahoitusviidakkoon.

  Suomalainen

  Rahoo on suomalainen yritys, jonka päämääränä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja voimaan paremmin.

  Turvallinen

  Kysymmme ainoastaan välttämättömiä tietoja, joita käsittelemme turvallisesti.

  Helppo

  Käyttämällä palveluamme saat heti rahoitustarjouksia jopa kymmeneltä rahoitusyhtiöltä.

  Nopea

  Palvelumme toimii vuoden jokaisena päivänä. Arkisin saat rahoitustarjouksia parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

  Yritystuet ja avustukset sopivat lähes jokaiselle yritykselle

  Yrityksille on saatavilla kattava valikoima julkisen sektorin tukia ja avustuksia, jotka voivat auttaa yrityksen käynnistämisessä, kehittämisessä tai selviämisessä. Ajoittain yritystuet voivat jopa korvata muiden rahoitusratkaisujen tarpeet. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että yritystukien tai avustusten käyttökohteet ovat monesti tarkoin rajattuja. Tästä johtuen yritystuet ovat usein lähinnä täydentävä ratkaisu yritysten omalle rahoitukselle tai muille rahoitusratkaisuille. Tukien hakeminen yritykselle on kuitenkin useimmiten järkevää.

  Olemme todenneet, että tukiviidakossa seikkailu voi olla haastavaa, joten pyrimme omalta osaltamme helpottamaan yrittäjän haasteita. Rahoon palvelussa voit selvittää ilmaiseksi, mitä tukivaihtoehtoja yrityksellesi on saatavilla.

  Yritystukien hakeminen kannattaa

  Myönnettävät tuet ovat pääosin avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Poikkeuksena tähän ovat Finnveran lainatakaukset, joissa Finnvera toimii ainoastaan normaalin lainan takaajana.

  Pääsääntöisesti kaikki myönnettävät julkiset tuet ovat de minimis -tukea, eli vähämerkityksellistä tukea, jota sääntelee EU-asetukset. Tästä johtuen tukea voi saada maksimissaan 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Maantiekuljetusten alalla toimivalle yritykselle raja on enintään 100 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana.

  Mistä hakea yritystukea tai avustusta?

  Pyrimme huomioimaan palvelussa kaikki saatavilla olevat tuet mahdollisimman laajasti. Kun käytät palveluamme, arvioimme yrityksesi tietojesi pohjalta suoraan, mitä tukia yrityksesi voisi saada. Arviomme ei ole sidoksissa tukien myöntäjiin, joten varsinainen tukien ja avustusten hakeminen tapahtuu tukien myöntäjän palveluissa, heidän kriteereidensä pohjalta.

  Käytännössä tukia myöntävät Suomessa pääosin Business Finland, ELY-keskukset ja kunnat. Paikoittain tukia on haettavissa myös suoraan ministeröistä. Näiden lisäksi Finnvera myöntää lainatakauksia, jotka ovat myöskin merkittävässä roolissa yritysten kasvutarinoissa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Liki jokainen suomalainen yritys voi saada tukia, riippuen kuitenkin rahoituksen tarpeesta sekä yrityksen luonteesta.

  Käyttämällä ilmaista palveluamme, löydät helposti ja automaattisesti yritykselle sopivat tukivaihtoehdot.

  Ei, Rahoon älykkään palvelun käyttäminen yrityksesi tukivaihtoehtojen selvittämiseen ei sido sinua mihinkään.

  Tukivaihtoehtojen kartoittaminen automaattisen palvelumme avulla ei maksa yhtään mitään.

  Kyllä, yhteistyökumppanimme voi auttaa myös virallisen hakemuksen kanssa. Tällöin maksat ainoastaan positiivisesta tukipäätöksestä.

  Yritystukia on nykyään olemassa laaja valikoima monenlaisiin tarpeisiin aina kasvusta kansainvälistymiseen. Käyttämällä älykästä palveluamme kykenet selvittämään millaisia tukia sinun yrityksesi voi saada.

  Suurin osa myönnettävistä julkisista tuista lukeutuu de minimis-tukiin, jota EU:n asetusten mukaan on mahdollista saada enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Tarkka enimmäismäärä vaihtelee kuitenkin haettavasta tuesta ja hakijayrityksestä riippuen.