Yritystuet selville nopeasti ja kattavasti

Autamme yritystäsi löytämään sopivimmat yritystuet. Palvelua käyttämällä saat nähtäville sopivat yritystuet ja voit pyytää myös ilmaisen konsultoinnin.

Yritystuet selville helposti ja ilmaiseksi

Kyllä, se on totta! Voit selvittää avullamme sopivat yritystuet ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia.

1. Täytä hakemus

Kysymme nopealla hakemuksella muutamia perustietoja yrityksestäsi ja suunnitelmistasi.

2. Etsimme yritystuet

Järjestelmämme etsii automaattisesti tilanteeseen parhaiten sopivat yritystuet.

3. Valitse yritystuki

Valittuasi sopivimman yritystuen voit hakea tukea itse tai pyytää konsultoinnin.

Yritystuet vievät liiketoimintasi kansainväliseksi

Yritystukien mahdollisuudet kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa kokonaisvaltaisesti.

Kaikki yritystuet yhdeltä luukulta

Kun yrityksesi tähtää kansainvälisille markkinoille, niin löydät palvelumme kautta yrityksellesi sopivat yritystuet Business Finlandin, ELY-keskuksen, Nopefin, Finnpartnershipin ja kaikkien EU-tukien joukosta.

  • Tyypillisesti yritystuet vain kansainvälistymiseen
  • Selvitä mahdollisuutesi ilmaiseksi
  • Aina reaaliaikainen näkemys

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tyypilliset yritystukea voivat saada osakeyhtiöt, joilla on kansainvälistymiseen tähtääviä suunnitelmia tai jotka hakevat yritystukea kansainvälisillä markkinoilla toteuttavaan projektiin. Yritystukea voi saada myös paikallisesti maaseudun elinvoimaisuutta tukeviin hankkeisiin. Tilapäisiä yritystukia on ollut tarjolla myös laajemmalle yritysjoukolle, mutta näiden esiintyvyys on satunnaista.

Käyttämällä palveluamme, pystyt selvittämään mahdollisuutesi yritystukiin helposti ja vaivattomasti.

Yritystuet, jotka sopivat yrityksellesi riippuvat monesta eri tekijästä. Olemme pyrkineet huomioimaan nämä tekijät ilmaisessa palvelussamme, jonka avulla voit selvittää sopivat yritystuet. Käyttämällä palvelua saat lopuksi arvion kaikista yritystuista, jotka sopivat yrityksellesi.

Palvelun käyttäminen tapahtuu aina täysin ilman sitoumuksia, joten voit käyttää palvelua huoletta ja selvittää sopivat yritystuet nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista. Myös yritystukikonsultin konsultointi on aina täysin ilmainen. Avoimuuden nimissä kerromme kuitenkin, että mikäli haluat palkata kauttamme konsultin auttamaan yritystukihakemuksen kanssa, konsultti veloittaa palkkion, josta me hyödymme rahallisesti. Tämänkaltaisesta toimenpiteistä tehdään kuitenkin aina erillinen sopimus, joka on täysin irrallinen palvelun käytöstä.

Voit siis käyttää palveluamme huoletta, täysin ilmaiseksi ja vieläpä ilman sitoumuksia.

Tottahan toki! Rahoon tai yhteistyökumppaneidemme yritystukikonsultit auttavat mielellään myös hakemuksen täyttämisessä ja yritystuen hakemisen kaikissa vaiheissa.

Suurin osa myönnettävistä julkisista tuista lukeutuu de minimis-tukiin, jota EU:n asetusten mukaan on mahdollista saada enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Tarkka enimmäismäärä vaihtelee kuitenkin haettavasta tuesta ja hakijayrityksestä riippuen. Yksittäisten yritystukien koot riippuvat toteuttavan projektin kokonaiskustannuksista sekä kyseisen yritystuen luonteesta.

Yritystuet ja avustukset sopivat lähes jokaiselle yritykselle

Yrityksille on saatavilla kattava valikoima julkisen sektorin tukia ja avustuksia, jotka voivat auttaa yrityksen käynnistämisessä, kehittämisessä tai selviämisessä. Ajoittain yritystuet voivat jopa korvata muiden rahoitusratkaisujen tarpeet. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että yritystukien tai avustusten käyttökohteet ovat monesti tarkoin rajattuja. Tästä johtuen yritystuet ovat usein lähinnä täydentävä ratkaisu yritysten omalle rahoitukselle tai muille rahoitusratkaisuille. Tukien hakeminen yritykselle on kuitenkin useimmiten järkevää.

Lisäksi kannattaa huomioida, että monesti yritystuet on tarkoitettu kansainvälistymiseen tähtääviin hankkeisiin.

Olemme todenneet, että tukiviidakossa seikkailu voi olla haastavaa, joten pyrimme omalta osaltamme helpottamaan yrittäjän haasteita. Rahoon palvelussa voit selvittää ilmaiseksi, mitä tukivaihtoehtoja yrityksellesi on saatavilla.

Yritystukien hakeminen kannattaa

Myönnettävät tuet ovat useimmiten pääosin avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Poikkeuksena tähän ovat Finnveran lainatakaukset, joissa Finnvera toimii ainoastaan normaalin lainan takaajana.

Pääsääntöisesti kaikki myönnettävät julkiset tuet ovat de minimis -tukea, eli vähämerkityksellistä tukea, jota sääntelee EU-asetukset. Tästä johtuen tukea voi saada maksimissaan 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Maantiekuljetusten alalla toimivalle yritykselle raja on enintään 100 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana.

Mistä hakea yritystukea tai avustusta?

Pyrimme huomioimaan palvelussa kaikki saatavilla olevat tuet mahdollisimman laajasti. Kun käytät palveluamme, arvioimme yrityksesi tietojesi pohjalta suoraan, mitä tukia yrityksesi voisi saada. Arviomme ei ole sidoksissa tukien myöntäjiin, joten varsinainen tukien ja avustusten hakeminen tapahtuu tukien myöntäjän palveluissa, heidän kriteereidensä pohjalta.

Käytännössä tukia myöntävät Suomessa pääosin Business Finland, ELY-keskukset ja kunnat. Paikoittain tukia on haettavissa myös suoraan ministeröistä. Näiden lisäksi Finnvera myöntää lainatakauksia, jotka ovat myöskin merkittävässä roolissa yritysten kasvutarinoissa.