Yrityslaina helposti ja nopeasti kilpailutettuna

Kilpailuta yrityslainasi helposti usean rahoitusyhtiön kesken – hae yrityslainaa väliltä 1 000 – 8 000 000 €.

Kilpailuta yrityslaina

Etsimme parhaan yrityslainan kymmeniltä rahoittajilta

Helppo tapa löytää paras yrityslaina

Olitpa kartoittamassa etsimässä uutta yrityslainaa tai kilpailuttamassa vanhoja – me autamme!

Parhaat ehdot

Toimimme yhteistyössä lukuisten rahoittajien kanssa ja varmistamme, että löydät yrityslainan parhaimmilla mahdollisilla ehdoilla

Tehokas palvelu

Voit valita parhaan yrityslainan itse tai antaa meidän ammattitaitoisten konsulttien neuvoa ja etsiä räätälöidyn ratkaisu.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, koska käännämme aina kaikki kivet oikeanlaisen yrityslainan löytämiseksi.

Riippumaton yritys­laina-asiantuntija

Pyydämme puolestasi tarjouksen usealta rahoitusyhtiöltä. Saat yrityslainallesi useita tarjouksia ja voit itse valita parhaan tarjouksen.

Täytä yrityslaina­hakemus valitsemallasi lainasummalla

Rahoon käyttäminen on helppoa. Täytä nopea hakemus ja kilpailutamme yrityslainan usean rahoitusyhtiön joukosta.

 • Palvelun käyttäminen on ilmaista
 • Hakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään
 • Toimimme yhteistyössä kymmenien rahoitusyhtiöiden kanssa

Syötä yrityksestäsi muutamia tietoja

Kysymme nopealla hakemuksella muutamia tietoja yrityksestäsi ja lainatarpeestasi, että voimme etsiä yrityksellesi parhaan rahoituksen.

 • Käsittelemme vain välttämättömiä tietoja
 • Syötetyt tiedot ovat tarkasti salattu

Valitse paras yrityslaina

Saat nopeasti nähtäville kaikki yrityksellesi lähetetyt lainatarjoukset, joten voit valita parhaan tarjouksen helposti.

 • Useita tarjouksia helposti
 • Tutustu tarjouksiin rauhassa
 • Vertaile useita vaihtoehtoja ja valitse paras

Tarvitsetko apua yrityslainoihin?

Autamme sinua mielellämme kaikessa, mikä liittyy yritysrahoituksen hakemiseen. Voit soittaa numeroon +358 2 480 84405 tai jättää yhteydenottopyynnön. Palvelemme arkisin klo 9 – 17.

  Valitse Rahoo ja yritys­rahoituksesi on helpompaa

  Rahoo on ilmainen ja luotettava apuri yritysrahoitusviidakkoon.

  Suomalainen

  Rahoo on suomalainen yritys, jonka päämääränä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja voimaan paremmin.

  Turvallinen

  Kysymmme ainoastaan välttämättömiä tietoja, joita käsittelemme turvallisesti.

  Helppo

  Käyttämällä palveluamme saat heti rahoitustarjouksia jopa kymmeneltä rahoitusyhtiöltä.

  Nopea

  Palvelumme toimii vuoden jokaisena päivänä. Arkisin saat rahoitustarjouksia parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Voit kilpailuttaa kauttamme yrityslainaa helposti jopa 8 000 000 euroon asti. Pienin kilpailutettava lainasumma on tyypillisesti 1 000 euroa.

  Ei, lainojen kilpailuttaminen Rahoon avulla on sinulle täysin ilmaista. Rehellisyyden ja avoimuuden nimissä kerromme kuitenkin rehellisesti, että mikäli löydät kauttamme yrityslainan, maksaa lainan myöntänyt rahoitusyhtiö meille palkkion. Palkkion maksaminen ei kuitenkaan nosta välittämiemme rahoituksien hintaa. Voit siis luottaa aina siihen, että löydät kauttamme kilpailukykyisimmän hinnoittelun.

  Mikäli haluat yrityslainan etsimiseen hyvin räätälöityjä ratkaisuja, voimme halutessasi tarjota myös maksullisia konsultointipalveluita. Tämä on kuitenkin irrallinen osa digitaalisesta palvelustamme, joten voit käyttää palveluamme aina täysin veloituksetta.

  Kyllä, voit saada vakuudetonta yrityslainaa, mikäli sinä tai muut tahot olette valmiita takaamaan yrityslainan henkilökohtaisesti. Vaikka puhutaankin yleisesti vakuudettomista yrityslainoista, käytännössä myös nämä yrityslainat vaativat henkilötakauksen.

  Tällaisten yrityslainojen lainasummat ovat tyypillisesti 1 000 – 100 000 euroa. Lainasummasta riippuen, yrityslainan saaminen ilman reaalivakuuksia saattaa vaatia useamman kuin yhden takaajan. Kommunikoimme tästä kuitenkin sinulle.

  Yrityslainan hakeminen Rahoon avulla sujuu joutuisasti. Parhaimmillaan saat ensimmäiset yrityslainatarjoukset arkipäivisin jo muutamissa minuuteissa lainahakemuksen täyttämisestä. Mikäli tarjoukset miellyttävät ja haluat valita jonkun näistä yrityslainatarjouksista, saat yrityslainan tilillesi parhaimmillaan jo seuraavana päivänä.

  Yrityslainan kilpailuttaminen ja tarjousten etsiminen älykkään palvelumme avulla säästää sinulta paitsi rahaasi, myös aikaasi. Saat eteesi useita yrityslainatarjouksia helposti vertailtavaksesi ja riittää, että valitset niistä parhaan. Toimimme yrityslainan kilpailuttamisessa puolueettomasti ja etsimme tarjouksia sinun puolestasi. Halutessasi saat yhteyden myös rahoituskonsultteihimme, jotka auttavat sinua yrityslainan valitsimisessa.

  Rahoon avulla voit hakea yrityslainaa käytännössä mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Huomioithan kuitenkin, että yrityslaina maksetaan aina yrityksen tilille ja yrityslainan hakijalla on oltava nimenkirjoitusoikeus tai edustamisoikeus hakeakseen yrityslainaa.

  Ei tietenkään! Etsimme puolestasi yrityslainatarjouksia täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Voit selvittää mahdollisuutesi saada yrityslainaa aina helposti ja vaivattomasti!

  Yrityslaina nopeasti jopa 8 000 000 euroon asti

  Yrityslaina on yksi tyypillisimmistä ja helpoimmista yritysrahoitusmuodoista, mikä johtuu erityisesti sen monipuolisuudesta sekä nopeista lainapäätöksistä.

  Yrityslainalle ei vältämättä vaadita mitään reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä, arvopapereita tai käteisvaroja. On kuitenkin tärkeää huomioida, että myös vakuudettomille yrityslainoille vaaditaan henkilötakaus, mikä tarkoittaa sitä, että takaaja tai takaajat ovat vastuussa lainasta, mikäli lainaa ei pystytä maksamaan takaisin.

  Tyypillisimmillään pienille yrityslainoille vaaditaan yksi henkilötakaaja, mutta lainasummien kasvaessa myös takaajia voidaan edellyttää kaksi. Myös yrityksen talousluvut vaikuttavat luonnollisesti lainamahdollisuuksiin, koska rahoittaja myöntää lainan aina yritykselle, vaikka lainalla olisikin takaajia.

  Yrityslainat ja niiden vaatimukset vaihtelevat suuresti eri yhtiöiden välillä, joten kannattaa käyttää Rahoon yritysrahoitusrahoituspalvelua yrityslainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Saat heti useita yrityslainatarjouksia ja sinulta kuluu vähemmän aikaa työläisiin hakuprosesseihin, oikean rahoitustarpeen kartoittamiseen tai yrityslainojen vaatimusten selvittämiseen.

  Yrityslainalla rahat heti tilille

  Vakuudettomat yrityslainat alkavat 1 000 eurosta yltäen jopa 200 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaikojen suhteen löytyy paljon vaihtoehtoja, koska lainat ulottuvat lyhyestä yhden kuukauden lainasta jopa viiden vuoden lainoihin.

  Yrityslainaa hakiessa onkin siis tärkeää arvioida oman yrityksen tilanne ja tarpeet perusteellisesti. Onko kyseessä laina yrityksen lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen vai haetko lainaa yritykselle pidemmäksi aikaa?

  Lainaa hakiessa on syytä huomioida, ettei lainan ennenaikainen takaisinmaksu välttämättä vähennä takaisinmaksettavaa summaa, koska rahoittajien välillä on paljon eroavaisuuksia ehdoissa. Pyrimme kuitenkin helpottamaan valintaa tässäkin suhteessa, koska olemme avoimia kaikkien lainaan liittyvien kustannusten kanssa.

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

  Vakuudellinen yrityslaina

  Vakuudeton yrityslaina