Yrityslaina helposti ja nopeasti!

Kilpailuta useita rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella ja löydä yrityksellesi paras yrityslaina.

Ilmaista. Nopeaa. Helppoa.

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt täysin ilmaiseksi!

Älykäs ja ilmainen palvelumme nopeuttaa rahoituksen hakemista ja parantaa rahoitusmahdollisuuksia – ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Älykäs kilpailutus

Älykäs palvelumme analysoi yrityksesi ja varmistaa, että löydät parhaan yrityslainan.

Useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt ilmaiseksi ja etsimme yrityksellesi heti parhaat rahoitustarjoukset.

Nopeat päätökset

Näytämme tarjouksista kaikki tiedot selkeästi, jotta voisit valita helposti parhaan tarjouksen.

Näin helppoa yrityslainan hakeminen on!

Kilpailutamme yrityslainasi usean eri rahoitusyhtiön välillä. Varmista, että saat yrityksellesi parhaat tarjoukset!

Yrityslaina ja sen nopeutta kuvaava kuvituskuva
1
Tee nopea hakemus

Täyttämällä nopean hakemuksemme voit hakea yrityksellesi parhaat yrityslainatarjoukset ilmaiseksi ja täysin ilman sitoumuksia. Saat ensimmäiset tarjoukset heti!

  • Ilmainen hakemus
  • Nopea hakemusprosessi
  • Ei työläitä liitteitä
2
Tutustu tarjouksiin

Saat nopeasti vertailtavaksi useita rahoitustarjouksia, joihin voit tutustua rauhassa. Vertailu on helppoa, sillä kaikki tiedot ilmoitetaan selkeästi.

  • Saat rahoitukseen enemmän vaihtoehtoja kuin normaalisti saisit
  • Näet lainojen kaikki kustannukset ja kulut selkeästi
  • Hyväksy tarjous vaivattomasti
Yrityslainan vaivattomuutta kuvaava kuvituskuva.
Yrityslaina ja sen vahvuuksia kuvaava kuvituskuva
3
Valitse paras tarjous ja saat rahat tilillesi

Hyväksyttyäsi tarjouksen, pääset ottamaan rahoituksen käyttöön hyvin nopeasti. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

  • Rahat tilille nopeasti
  • Selkeät ja reilut ehdot
  • Avoinna läpi vuorokauden

Yrityslainan yleisimmät kysymykset

Tyypillisimpiä kysymyksiä, joita käyttäjillämme on yrityslainasta.

Yrityslainaa voivat hakea kaikki hyvämaineiset suomalaiset yritykset, jotka on merkitty kaupparekisteriin. Yrityksen iällä, toimialalla tai koolla ei ole väliä, koska älykäs palvelumme etsii aina tilanteeseen sopivan rahoitusratkaisun.
Yrityslainaa hakevalla henkilöllä on oltava rahoitusta hakevan yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.
Rahoon palvelu on täysin ilmainen, eikä hakemuksen täyttäminen sido käyttäjää mihinkään.
Rahoon välittämien tarjouksien hinnoissa ei myöskään ole mitään ylimääräisiä kuluja, korkoja tai muita veloituksia. Pyrimme aina löytämään hakijalle edullisimman tuotteen.
Saat nopeimmat yrityslainatarjoukset tyypillisesti muutamissa sekunneissa hakemuksen lähettämisestä.
Huomioithan kuitenkin, että osa rahoitusyhtiöistä käsittelee hakemukset manuaalisesti, joten tarjouksissa voi olla viivettä erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.
Pidämme kuitenkin aina hakijaa ajantasalla hakemuksen ja tarjousten tilasta.
Yrityslaina maksetaan hakijalle parhaimmillaan jopa samana päivänä, kun tarjous on hyväksytty.
Maksajana toimii rahoitusyhtiö, joten Rahoo ei voi vaikuttaa aikatauluun. Valitsemme kuitenkin palveluumme ainoastaan toimijoita, jotka maksavat lainan tilille 1-2 pankkipäivässä.
Yrityslainan vakuudet riippuvat haetusta lainasummasta. Rahoon älykäs palvelu kartoittaa vakuuksien tarpeen automaattisesti haetun lainasumman mukaan.
Tyypillisesti pienempiin yrityslainoihin kuitenkin riittää vakuudeksi henkilötakaus, eikä reaalivakuuksia vaadita.
Tarjousten vastaanottaminen vaihtelee tapauskohtaisest, mutta tyypillisesti pyydämme hakijoille tarjouksen viidestä–kymmenestä eri rahoitusyhtiöstä.

Yrityslainan nopeat faktat

Yrityslaina on yksinkertainen lainatuote, joka sopii lähes jokaiselle yritykselle.

Lainasumma

1 000 – 500 000 €

Korko ja kulut

Tyypillisesti lainassa vain toimituspalkkio

Vakuudet

Ei reaalivakuuksia – ainoastaan henkilötakaus.

Yrityksen ikä

Ei minimiä

Yrityksen koko

Ei minimiä

Yrityksen liikevaihto

Ei minimiä

kuvituskuva kirjekuoresta ja yritysrahoituksesta

Oletko valmis valitsemaan sinulle parhaan yritysrahoituksen?

Hae täysin ilmainen rahoitustarjous.

Hae tarjous

Apua yrityslainoihin? Valitse Rahoo!

Autamme löytämään parempia ratkaisuja yritysrahoitukseen – täysin ilmaiseksi tietenkin.

100 % suomalainen

Olemme täysin suomalainen yritys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään parempia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Kysymme ainoastaan palvelumme käytön kannalta välttämättömiä tietoja ja käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksella ja turvallisesti.

Nopea

Palvelumme on nopea apuri kaikessa yritysrahoitukseen liittyvässä. Saat heti ilmaisen arvion sopivasta rahoitustuotteesta ja tarjouksia rahoitusyhtiöiltä.

Vaivaton

Olemme tehneet palvelumme käytön vaivattomaksi, joten voit käyttää palveluamme millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Emme tarvitse liitteitä!

Yrityslaina nopeasti jopa 500 000 euroon asti

Yrityslaina on yksi tyypillisimmistä ja helpoimmista yritysrahoitusmuodoista, mikä johtuu erityisesti sen monipuolisuudesta sekä nopeista lainapäätöksistä.

Yrityslainalle ei vältämättä vaadita mitään reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä, arvopapereita tai käteisvaroja. On kuitenkin tärkeää huomioida, että myös vakuudettomille yrityslainoille vaaditaan henkilötakaus, mikä tarkoittaa sitä, että takaaja tai takaajat ovat vastuussa lainasta, mikäli lainaa ei pystytä maksamaan takaisin.

Tyypillisimmillään pienille yrityslainoille vaaditaan yksi henkilötakaaja, mutta lainasummien kasvaessa myös takaajia voidaan edellyttää kaksi. Myös yrityksen talousluvut vaikuttavat luonnollisesti lainamahdollisuuksiin, koska rahoittaja myöntää lainan aina yritykselle, vaikka lainalla olisikin takaajia.

Yrityslainat ja niiden vaatimukset vaihtelevat suuresti eri yhtiöiden välillä, joten kannattaa käyttää Rahoon yritysrahoitusrahoituspalvelua yrityslainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Saat heti useita yrityslainatarjouksia ja sinulta kuluu vähemmän aikaa työläisiin hakuprosesseihin, oikean rahoitustarpeen kartoittamiseen tai yrityslainojen vaatimusten selvittämiseen.

Yrityslainalla rahat heti tilille

Vakuudettomat yrityslainat alkavat 1 000 eurosta yltäen jopa 200 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaikojen suhteen löytyy paljon vaihtoehtoja, koska lainat ulottuvat lyhyestä yhden kuukauden lainasta jopa viiden vuoden lainoihin.

Yrityslainaa hakiessa onkin siis tärkeää arvioida oman yrityksen tilanne ja tarpeet perusteellisesti. Onko kyseessä laina yrityksen lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen vai haetko lainaa yritykselle pidemmäksi aikaa?

Lainaa hakiessa on syytä huomioida, ettei lainan ennenaikainen takaisinmaksu välttämättä vähennä takaisinmaksettavaa summaa, koska rahoittajien välillä on paljon eroavaisuuksia ehdoissa. Pyrimme kuitenkin helpottamaan valintaa tässäkin suhteessa, koska olemme avoimia kaikkien lainaan liittyvien kustannusten kanssa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Vakuudellinen yrityslaina

Vakuudeton yrityslaina