Parannamme yritys­rahoituksen saatavuutta

Rahoo on kaikkien yrittäjien apuri. Avullamme jokainen yritys saa enemmän mahdollisuuksia parempaan rahoitukseen.

Rahoituskentän yhdistävä yritys­rahoitus­alusta

Tarjoamamme teknologiset ratkaisut ja korkealuokkainen käyttökokemus tekevät yritysrahoituksesta helpommin saavutettavaa ja tehokkaampaa.

Tehokkaampaa rahoitusta

Rahoo on perustettu halusta auttaa yrityksiä voimaan paremmin ja kasvamaan nopeammin.

Kehittämämme teknologia parantaa rahoituksen saatavuutta, nopeuttaa rahoitusprosessia sekä avaa uusia mahdollisuuksia rahoittajille ja kumppaneille.

Suomalaista osaamista

Rahoo on suomalainen yritys, jonka omistajiin kuuluu toimivan johdon lisäksi muun muassa Leap Investors, Gorilla Capital ja useat menestyksekkäitä digitaalisia palveluita kehittäneet yksityishenkilöt.

Rahoon visiona on olla yksi Euroopan merkittävimmistä pankkineutraaleista yritysrahoitusalustoista.

Haluatko hyödyntää Rahoon teknologiaa?

Tutustu kumppanitoteutuksiimme ja ota Rahoo heti käyttöön osaksi palveluanne.

Rahoo on älykäs yritysrahoituspalvelu

Rahoo on syntynyt ajatuksesta helpottaa yrittäjien elämää ympäri maailmaa.

Olemme havainneet, kuinka useilla pienillä- ja keskisuurilla yrityksillä ympäri maailmaa on vaikeuksia löytää heille sopivia rahoitusratkaisuja. Tähän asti yrityksiltä on mennyt liikaa aikaa rahoituksen järjestämiseen tai rahoituksesta murehtimiseen.

Euroopassa on 23 miljoonaa pientä- ja keskisuurta yritystä (PK-yritys), jotka muodostavat 99,8 prosenttia kaikista eurooppalaisista yrityksistä ja luovat kaksi kolmasosaa kaikista yksityisen sektorin työpaikoista. Kahdeksan prosenttia kaikista PK-yrityksistä listaa isoimmaksi huolekseen rahoituksen saatavuuden.

Haluamme osaltamme auttaa yrityksiä löytämään rahoitusvaihtoehtoja helpommin ja tehdä rahoituksesta helposti saatavaa.

Älykäs teknologia apuna

Rahoon yritysrahoituspalvelu käyttää itse kehittämäänsä älykästä teknologiaa, jonka avulla yritykset voivat nopeasti selvittää, mikä rahoitusratkaisu sopii heidän tilanteeseensa parhaiten. Helpotamme myös rahoitustarjousten etsintää, koska myös rahoitustarjoukset saa suoraan palvelustamme – täysin automattisesti tietenkin.

Pyrimme tarjoamaan teknologiamme avulla ylivertaisen käyttäjäkokemuksen, joka tekee palvelusta ilmaisen, nopean ja helpon.

Toimimme yhteistyössä luotettavien rahoittajien kanssa

Rahoo ei ole itse rahoituksen myöntäjä, vaan Rahoo välittää luotettavien ja hyvämaineisten rahoituyhtiöiden rahoitustuotteita. Ilmoitamme aina avoimesti ja selkeästi kaikki rahoitustarjoukseen liittyvät kulut ja korot, jotta vertailu olisi aina mahdollisimman helppoa.

Pyrimme aina priorisoimaan tarjousten näyttämisessä hakijayrityksen kannalta parhaita vaihtoehtoja. Samasta syystä esitämme hakijalle mahdollisimman kattavasti myös kaikki julkisen sektorin tarjoamat tukivaihtoehdot, koska joissain tapauksissa tuet ja avustukset ovat järkevämpiä vaihtoehtoja kuin muut tuotteet. Rahoo ei kuitenkaan ole minkään julkisen sektorin tahojen virallinen kumppani, joten emme voi osallistua tukiprosessiin muuten kuin vain suosittelijana.