Vakuudeton yrityslaina nopeasti 500 000 euroon asti

Monelle yritykselle vakuudeton yrityslaina on yksi tyypillisimmistä ja helpoimmista yritysrahoitusmuodoista, mikä johtuu siitä, ettei yrityslainalle vaadita mitään reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä, arvopapereita tai käteisvaroja. On kuitenkin tärkeää huomioida, että vakuudettomillekin yrityslainoille vaaditaan henkilötakaus, mikä tarkoittaa sitä, että takaaja tai takaajat ovat vastuussa lainasta, mikäli lainaa ei pystytä maksamaan takaisin.

Tyypillisimmillään pienille yrityslainoille vaaditaan yksi henkilötakaaja, mutta lainasummien kasvaessa myös takaajia voidaan edellyttää kaksi. Myös yrityksen talousluvut vaikuttavat luonnollisesti lainamahdollisuuksiin, koska rahoittaja myöntää lainan aina yritykselle, vaikka lainalla olisikin takaajia.

Yrityslainojen kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat suuresti, joten olemme kehittäneet älykkään Rahoo yritysrahoituspalvelun, jonka avulla saat heti useita yrityslainatarjouksia. Sinulta kuluu vähemmän aikaa työläisiin hakuprosesseihin, oikean rahoitustarpeen kartoittamiseen tai yrityslainojen vaatimusten selvittämiseen.

Yrityslainalla rahat heti tilille

Vakuudettomat yrityslainat alkavat 1 000 eurosta yltäen jopa 500 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaikojen suhteen löytyy paljon vaihtoehtoja, koska lainat ulottuvat lyhyestä yhden kuukauden lainasta jopa viiden vuoden lainoihin.

Yrityslainaa hakiessa onkin siis tärkeää arvioida oman yrityksen tilanne ja tarpeet perusteellisesti. Onko kyseessä laina yrityksen lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen vai haetko lainaa yritykselle pidemmäksi aikaa?

Lainaa hakiessa on syytä huomioida, ettei lainan ennenaikainen takaisinmaksu välttämättä vähennä takaisinmaksettavaa summaa, koska rahoittajien välillä on paljon eroavaisuuksia ehdoissa. Pyrimme kuitenkin helpottamaan valintaa tässäkin suhteessa, koska olemme avoimia kaikkien lainaan liittyvien kustannusten kanssa.

kuvituskuva kirjekuoresta ja yritysrahoituksesta

Oletko valmis valitsemaan sinulle parhaan yritysrahoituksen?

Hae täysin ilmainen rahoitustarjous.

Hae tarjous

Kokeile kuinka helposti voit selvittää mahdollisuutesi rahoitukseen

Älykäs palvelumme on aina nopea ja helppokäyttöinen! Rahoitusmahdollisuudet saa selville hetkessä.

Parannamme rahoitusmahdollisuuksiasi

Älykäs ja ilmainen palvelumme nopeuttaa rahoituksen hakemista ja parantaa rahoitusmahdollisuuksia – ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Nopea hakemus

Täytä nopea ja turvallinen hakemus ilman sitoumuksia.

Ilmainen luottoluokitus

Selvitämme ja näytämme yrityksesi luottoluokituksen.

Useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt, jotta voit valita tarjouksista parhaan.

Apua yritysrahoitukseen? Me autamme!

Autamme löytämään parempia ratkaisuja yritysrahoitukseen – täysin ilmaiseksi tietenkin.

100 % suomalainen

Olemme täysin suomalainen yritys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään parempia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Kysymme ainoastaan palvelumme käytön kannalta välttämättömiä tietoja ja käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksella ja turvallisesti.

Nopea

Palvelumme on nopea apuri kaikessa yritysrahoitukseen liittyvässä. Saat heti ilmaisen arvion sopivasta rahoitustuotteesta ja tarjouksia rahoitusyhtiöiltä.

Vaivaton

Olemme tehneet palvelumme käytön vaivattomaksi, joten voit käyttää palveluamme millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Emme tarvitse liitteitä!