Vakuudeton yrityslaina helposti ja nopeasti

Kilpailuta vakuudeton yrityslaina usean rahoitusyhtiön kesken ja valitse paras tarjous.

Mukana Suomen luotettavimmat rahoittajat

Näin Rahoo auttaa löytämään vakuudettoman yrityslainan

1. Täytä hakemus

Kysymme nopealla hakemuksella muutamia perustietoja yrityksestäsi ja lainatarpeestasi.

2. Etsimme tarjoukset

Välitämme tiedon lainatarpeestasi kaikille kriteereihin sopiville rahoitusyhtiöille.

3. Valitse rahoittaja

Saat yhteydenoton rahoittajilta. Valittuasi parhaan rahoittajan, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Etsi paras vakuudeton yrityslaina helposti ja ilmaiseksi

Saat palvelumme kautta lukuisia yrityksellesi sopivia rahoitustarjouksia vaivattomasti.

Helppokäyttöinen palvelu

Täytä nopea hakemus ja pyydämme puolestasi tarjouksen usealta rahoitusyhtiöltä. Saat heti nähtäväksesi kaikki rahoitustarjoukset ja voit valita parhaan tarjouksen helposti. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat nopeasti tilille.

  • Täysin ilmainen palvelu
  • Ei sitoumispakkoa
  • Nopea rahoitusprosessi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit saada vakuudetonta yrityslainaa 200 000 euroon asti. Yrityslainan lainasumma riippuu yrityksesi tarpeista sekä tilanteesta. Lainalta voidaan vaatia nimestään huolimatta myös yksi tai useampi henkilötakaaja.

Vakuudettomissa yrityslainoissa takaisinmaksuajat vaihtelevat aina yhdestä kuukaudesta jopa viiteen vuoteen.

Kyllä, vaikka vakuudeton yrityslaina ei reaalivakuuksia vaadikaan, vaatii se tyypillisesti vähintään yhden henkilötakaajan.

Ei, vakuudettomien lainojen kilpailutus Rahoon avulla ei maksa mitään. Täyttämällä nopean hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita parhaan.

Vakuudettomien yrityslainojen vaatimukset vaihtelevat rahoituksen myöntäjän ja haettavan lainan mukaan. Käyttämällä Rahoon älykästä palvelua, saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia selkein ehdoin.

Ensimmäiset lainatarjoukset saat arkipäivisin nopeimmillaan jopa muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea useanlaisiin käyttötarkoituksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi tilapäinen kassavaje, rekrytoinnin, myytävien tuotteiden hankinta, siltarahoitus tai markkinointi.

Vakuudeton yrityslaina nopeasti 200 000 euroon asti

Monelle yritykselle vakuudeton yrityslaina on yksi tyypillisimmistä ja helpoimmista yritysrahoitusmuodoista, mikä johtuu siitä, ettei yrityslainalle vaadita mitään reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä, arvopapereita tai käteisvaroja. On kuitenkin tärkeää huomioida, että vakuudettomillekin yrityslainoille vaaditaan henkilötakaus, mikä tarkoittaa sitä, että takaaja tai takaajat ovat vastuussa lainasta, mikäli lainaa ei pystytä maksamaan takaisin.

Tyypillisimmillään pienille yrityslainoille vaaditaan yksi henkilötakaaja, mutta lainasummien kasvaessa myös takaajia voidaan edellyttää kaksi. Myös yrityksen talousluvut vaikuttavat luonnollisesti lainamahdollisuuksiin, koska rahoittaja myöntää lainan aina yritykselle, vaikka lainalla olisikin takaajia.

Yrityslainojen kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat suuresti, joten olemme kehittäneet älykkään Rahoo yritysrahoituspalvelun, jonka avulla saat heti useita yrityslainatarjouksia. Sinulta kuluu vähemmän aikaa työläisiin hakuprosesseihin, oikean rahoitustarpeen kartoittamiseen tai yrityslainojen vaatimusten selvittämiseen.

Yrityslainalla rahat heti tilille

Vakuudettomat yrityslainat alkavat 1 000 eurosta yltäen jopa 500 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaikojen suhteen löytyy paljon vaihtoehtoja, koska lainat ulottuvat lyhyestä yhden kuukauden lainasta jopa viiden vuoden lainoihin.

Yrityslainaa hakiessa onkin siis tärkeää arvioida oman yrityksen tilanne ja tarpeet perusteellisesti. Onko kyseessä laina yrityksen lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen vai haetko lainaa yritykselle pidemmäksi aikaa?

Lainaa hakiessa on syytä huomioida, ettei lainan ennenaikainen takaisinmaksu välttämättä vähennä takaisinmaksettavaa summaa, koska rahoittajien välillä on paljon eroavaisuuksia ehdoissa. Pyrimme kuitenkin helpottamaan valintaa tässäkin suhteessa, koska olemme avoimia kaikkien lainaan liittyvien kustannusten kanssa.