Vakuudeton yrityslaina helposti ja nopeasti

Kilpailuta vakuudeton yrityslaina usean rahoitusyhtiön kesken ja valitse paras tarjous.

Kilpailuta yrityslaina

Etsi paras vakuudeton yrityslaina helposti ja ilmaiseksi

Saat palvelumme kautta lukuisia yrityksellesi sopivia rahoitustarjouksia

Helppokäyttöinen palvelu

Täytä nopea hakemus ja pyydämme puolestasi tarjouksen usealta rahoitusyhtiöltä. Saat heti nähtäväksesi kaikki rahoitustarjoukset ja voit valita parhaan tarjouksen helposti. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat nopeasti tilille.

 • Täysin ilmainen palvelu
 • Ei sitoumispakkoa
 • Nopea rahoitusprosessi

Tarvitsetko apua vakuudettomaan yrityslainaan?

Autamme sinua mielellämme kaikessa, mikä liittyy vakuudelliseen yrityslainaan. Voit jättää yhteydenottopyynnön ja olemme sinuun yhteydessä arkisin klo 9 – 17.

  Valitse Rahoo ja yritysrahoituksesi on helpompaa

  Rahoo on ilmainen ja luotettava apuri yritysrahoitusviidakkoon.

  Suomalainen

  Rahoo on suomalainen yritys, jonka päämääränä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja voimaan paremmin.

  Turvallinen

  Kysymmme ainoastaan välttämättömiä tietoja, joita käsittelemme turvallisesti.

  Helppo

  Käyttämällä palveluamme saat heti rahoitustarjouksia jopa kymmeneltä rahoitusyhtiöltä.

  Nopea

  Palvelumme toimii vuoden jokaisena päivänä. Arkisin saat rahoitustarjouksia parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

  Vakuudeton yrityslaina nopeasti 500 000 euroon asti

  Monelle yritykselle vakuudeton yrityslaina on yksi tyypillisimmistä ja helpoimmista yritysrahoitusmuodoista, mikä johtuu siitä, ettei yrityslainalle vaadita mitään reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä, arvopapereita tai käteisvaroja. On kuitenkin tärkeää huomioida, että vakuudettomillekin yrityslainoille vaaditaan henkilötakaus, mikä tarkoittaa sitä, että takaaja tai takaajat ovat vastuussa lainasta, mikäli lainaa ei pystytä maksamaan takaisin.

  Tyypillisimmillään pienille yrityslainoille vaaditaan yksi henkilötakaaja, mutta lainasummien kasvaessa myös takaajia voidaan edellyttää kaksi. Myös yrityksen talousluvut vaikuttavat luonnollisesti lainamahdollisuuksiin, koska rahoittaja myöntää lainan aina yritykselle, vaikka lainalla olisikin takaajia.

  Yrityslainojen kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat suuresti, joten olemme kehittäneet älykkään Rahoo yritysrahoituspalvelun, jonka avulla saat heti useita yrityslainatarjouksia. Sinulta kuluu vähemmän aikaa työläisiin hakuprosesseihin, oikean rahoitustarpeen kartoittamiseen tai yrityslainojen vaatimusten selvittämiseen.

  Yrityslainalla rahat heti tilille

  Vakuudettomat yrityslainat alkavat 1 000 eurosta yltäen jopa 500 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaikojen suhteen löytyy paljon vaihtoehtoja, koska lainat ulottuvat lyhyestä yhden kuukauden lainasta jopa viiden vuoden lainoihin.

  Yrityslainaa hakiessa onkin siis tärkeää arvioida oman yrityksen tilanne ja tarpeet perusteellisesti. Onko kyseessä laina yrityksen lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen vai haetko lainaa yritykselle pidemmäksi aikaa?

  Lainaa hakiessa on syytä huomioida, ettei lainan ennenaikainen takaisinmaksu välttämättä vähennä takaisinmaksettavaa summaa, koska rahoittajien välillä on paljon eroavaisuuksia ehdoissa. Pyrimme kuitenkin helpottamaan valintaa tässäkin suhteessa, koska olemme avoimia kaikkien lainaan liittyvien kustannusten kanssa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Vakuudetonta lainaa voit saada tuhannesta eurosta aina 500 000 euroon asti.

  Vakuudettomissa lainoissa takaisinmaksuajat vaihtelevat aina yhdestä kuukaudesta jopa viiteen vuoteen.

  Kyllä, vaikka vakuudeton laina ei reaalivakuuksia vaadikaan, vaatii se vähintään yhden henkilötakaajan.

  Ei, vakuudettomien lainojen kilpailutus Rahoon avulla ei maksa mitään.

  Vakuudettomien lainojen vaatimukset vaihtelevat rahoituksen myöntäjän ja haettavan lainan mukaan. Käyttämällä Rahoon älykästä palvelua, saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia selkein ehdoin.

  Ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeimmillaan arkipäivisin jopa muutamassa minuutissa.

  Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea useanlaisiin käyttötarkoituksiin, mutta parhaiten se toimii tilanteissa, joissa vakuudellinen laina ei ole vaihtoehto.