Vakuudellinen yrityslaina helposti ja nopeasti

Kilpailutamme vakuudelliset yrityslainat aina 8 000 000 euroon saakka.

Kilpailuta yrityslaina

Löydä paras vakuudellinen yrityslaina helposti ja ilmaiseksi

Saat palvelumme kautta lukuisia yrityksellesi sopivia rahoitustarjouksia

Helppokäyttöinen palvelu

Täytä nopea hakemus ja pyydämme puolestasi tarjouksen usealta rahoitusyhtiöltä. Saat heti nähtäväksesi kaikki rahoitustarjoukset ja voit valita parhaan tarjouksen helposti. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat nopeasti tilille.

 • Täysin ilmainen palvelu
 • Ei sitoumispakkoa
 • Nopea rahoitusprosessi

Tarvitsetko apua vakuudelliseen yrityslainaan?

Autamme sinua mielellämme kaikessa, mikä liittyy vakuudelliseen yrityslainaan. Voit jättää yhteydenottopyynnön ja olemme sinuun yhteydessä arkisin klo 9 – 17.

  Valitse Rahoo ja yritysrahoituksesi on helpompaa

  Rahoo on ilmainen ja luotettava apuri yritysrahoitusviidakkoon.

  Suomalainen

  Rahoo on suomalainen yritys, jonka päämääränä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja voimaan paremmin.

  Turvallinen

  Kysymmme ainoastaan välttämättömiä tietoja, joita käsittelemme turvallisesti.

  Helppo

  Käyttämällä palveluamme saat heti rahoitustarjouksia jopa kymmeneltä rahoitusyhtiöltä.

  Nopea

  Palvelumme toimii vuoden jokaisena päivänä. Arkisin saat rahoitustarjouksia parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

  Vakuudellinen yrityslaina jopa 8 000 000 euroon asti

  Vakuudellisten yrityslainojen lainasummat ovat isoja ja lainaehdot joustavia. On kuitenkin tärkeää huomioida, että lainojen vakuusvaatimukset ovat useimmiten melko tiukkoja. Vakuudeksi ei kelpaa pelkästään henkilövakuus, kuten takaus tai kohdevakuus, kuten rahoitettava hanke. Vakuudeksi hyväksytään käytännössä likvidejä, helposti rahaksi muutettavia omaisuuseriä. Tällaisia voivat olla kiinteistöt, arvopaperit tai käteisvarat.

  Myös kiinteistöjen vakuusarvojen kohdalla on paljon eroja. Tyypillisesti pääkaupunkiseudun ja muiden kasvukeskusten kiinteistöt ovat hyviä vakuuksia, mutta valitettavasti haja-asutusalueiden kiinteistöt kelpaavat vakuudeksi melko huonolla todennäköisyydellä.

  Mikäli koet, että lainasi vakuudet ovat kunnossa, suosittelemme kokeilemaan Rahoo yritysrahoituspalvelua, jonka avulla saat nopeasti tarjouksen usealta rahoittajalta. Tyypillisesti vakuudellisten yrityslainojen hakeminen on vaivalloista, mutta palvelumme tekee myös tämän tuotteen hakemisesta vaivatonta.

  Vakuudellisella yrityslainalla voit saada paremmat ehdot

  Yrityslainan vakuuksia ei pyydetä pelkästään hakijan kiusaamiseksi. Vakuuksien tarkoitus on turvata rahoittajan asema mahdollisissa maksuvaikeuksia tai jopa konkurssitilanteessa. Tästä samasta syystä vakuudeksi ei aina kelpaa esimerkiksi kaikki kiinteistöt, koska rahoittajaa kiinnostaa, kuinka helposti vakuudet ovat muutettavissa rahaksi ja mihin hintaan.

  Vakuudet voivat myös parantaa rahoitusmahdollisuuksia

  Vakuuksilla on kuitenkin hakijan kannalta myös hyvä puoli. Hyvät vakuudet parantavat rahoitusmahdollisuuksia ja mahdollistavat sen, että yrityslainaa saa paremmin ehdoin. Vakuuksien käyttäminen rahoituksen hakemisessa voi siis olla yritykselle erittäin hyvä keino parantaa mahdollisuuksia rahoitukseen.

  Rahoon älykäs yritysrahoituspalvelu ottaa myös vakuudet huomioon. Voit halutessasi syöttää vakuuksiesi tiedot suoraan hakemukselle, jotta rahoittajat pystyvät tekemään sinulle heti hyviä tarjouksia.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Vakuudelliseen lainaan voit yleisesti ottaen saada vakuudetonta paremmat ehdot sekä suuremman lainasumman.

  Rahoon kautta kykenet kilpailuttamaan jopa 8 000 000 euron vakuudelliset lainat. Yrityksellesi myönnettävän yrityslainan suuruus riippuu kuitenkin monesta tekijästä.

  Ei mitään. Yrityslainojen kilpailuttaminen Rahoon avulla on täysin ilmaista.

  Rahoon älykäs verkkosovellus mahdollistaa useiden rahoittajien kilpailuttamisen automaattisesti ja helposti. Säästät aikaa ja vaivaa ja saat eteesi vertailtavaksesi useita tarjouksia selkein ehdoin.

  Vakuusehdot vaihtelevat eri rahoittajien välillä, mutta pääsääntöisesti vakuudeksi hyväksytään likvidi omaisuus, kuten kiinteistöt, arvopaperit sekä käteisvarat.