Vakuudellinen yrityslaina jopa 8 000 000 euroon asti

Vakuudellisten yrityslainojen lainasummat ovat isoja ja lainaehdot joustavia. On kuitenkin tärkeää huomioida, että lainojen vakuusvaatimukset ovat useimmiten melko tiukkoja. Vakuudeksi ei kelpaa pelkästään henkilövakuus, kuten takaus tai kohdevakuus, kuten rahoitettava hanke. Vakuudeksi hyväksytään käytännössä likvidejä, helposti rahaksi muutettavia omaisuuseriä. Tällaisia voivat olla kiinteistöt, arvopaperit tai käteisvarat.

Myös kiinteistöjen vakuusarvojen kohdalla on paljon eroja. Tyypillisesti pääkaupunkiseudun ja muiden kasvukeskusten kiinteistöt ovat hyviä vakuuksia, mutta valitettavasti haja-asutusalueiden kiinteistöt kelpaavat vakuudeksi melko huonolla todennäköisyydellä.

Mikäli koet, että lainasi vakuudet ovat kunnossa, suosittelemme kokeilemaan Rahoo yritysrahoituspalvelua, jonka avulla saat nopeasti tarjouksen usealta rahoittajalta. Tyypillisesti vakuudellisten yrityslainojen hakeminen on vaivalloista, mutta palvelumme tekee myös tämän tuotteen hakemisesta vaivatonta.

Vakuudellisella yrityslainalla voit saada paremmat ehdot

Yrityslainan vakuuksia ei pyydetä pelkästään hakijan kiusaamiseksi. Vakuuksien tarkoitus on turvata rahoittajan asema mahdollisissa maksuvaikeuksia tai jopa konkurssitilanteessa. Tästä samasta syystä vakuudeksi ei aina kelpaa esimerkiksi kaikki kiinteistöt, koska rahoittajaa kiinnostaa, kuinka helposti vakuudet ovat muutettavissa rahaksi ja mihin hintaan.

Vakuudet voivat myös parantaa rahoitusmahdollisuuksia

Vakuuksilla on kuitenkin hakijan kannalta myös hyvä puoli. Hyvät vakuudet parantavat rahoitusmahdollisuuksia ja mahdollistavat sen, että yrityslainaa saa paremmin ehdoin. Vakuuksien käyttäminen rahoituksen hakemisessa voi siis olla yritykselle erittäin hyvä keino parantaa mahdollisuuksia rahoitukseen.

Rahoon älykäs yritysrahoituspalvelu ottaa myös vakuudet huomioon. Voit halutessasi syöttää vakuuksiesi tiedot suoraan hakemukselle, jotta rahoittajat pystyvät tekemään sinulle heti hyviä tarjouksia.

kuvituskuva kirjekuoresta ja yritysrahoituksesta

Oletko valmis valitsemaan sinulle parhaan yritysrahoituksen?

Hae täysin ilmainen rahoitustarjous.

Hae tarjous

Kokeile kuinka helposti voit selvittää mahdollisuutesi rahoitukseen

Älykäs palvelumme on aina nopea ja helppokäyttöinen! Rahoitusmahdollisuudet saa selville hetkessä.

Parannamme rahoitusmahdollisuuksiasi

Älykäs ja ilmainen palvelumme nopeuttaa rahoituksen hakemista ja parantaa rahoitusmahdollisuuksia – ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Nopea hakemus

Täytä nopea ja turvallinen hakemus ilman sitoumuksia.

Ilmainen luottoluokitus

Selvitämme ja näytämme yrityksesi luottoluokituksen.

Useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt, jotta voit valita tarjouksista parhaan.

Apua yritysrahoitukseen? Me autamme!

Autamme löytämään parempia ratkaisuja yritysrahoitukseen – täysin ilmaiseksi tietenkin.

100 % suomalainen

Olemme täysin suomalainen yritys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään parempia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Kysymme ainoastaan palvelumme käytön kannalta välttämättömiä tietoja ja käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksella ja turvallisesti.

Nopea

Palvelumme on nopea apuri kaikessa yritysrahoitukseen liittyvässä. Saat heti ilmaisen arvion sopivasta rahoitustuotteesta ja tarjouksia rahoitusyhtiöiltä.

Vaivaton

Olemme tehneet palvelumme käytön vaivattomaksi, joten voit käyttää palveluamme millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Emme tarvitse liitteitä!