Rahoon joukkoon nimekkäitä sijoittajia

01.02.2021

Rahoo on viimeistellyt 130 000 euron siemenrahoituskierroksensa, jossa yrityksen sijoittajiksi liittyivät muun muassa pääomasijoitusrahasto Gorilla Capital ja Leap Investors, jonka taustalla ovat Exit-kirjoistaan tunnetut yrittäjät Anssi Kiviranta ja Matias Mäenpää.

Rahoo on älykäs yritysrahoituspalvelu, joka auttaa jokaista yritystä löytämään sopivimman rahoitusratkaisun. Sovellusmaisen palvelun avulla yritykset pääsevät heti käsiksi kymmeniin rahoitusyhtiöiden ja julkisen sektorin tuotteisiin.

Rahoon tavoitteena on helpottaa yritysrahoituksen hakemiseen liittyviä haasteita ja mahdollistaa oikean rahoitusratkaisun löytyminen yhä useammalle yritykselle.

”Yritysten rahoitushaasteet ovat olleet tapetilla jo pidemmän aikaa niin Suomessa kuin maailmalla, mutta tietenkin koronaviruspandemian myötä ongelmat ovat kasvaneet uuteen ulottuvuuteen. Markkinoilla on iso tarve Rahoon kaltaisille uusille teknologisille innovaatioille, jotka helpottavat yritysrahoituksen saatavuutta”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja ja yksi perustajista Taneli Hulkko.

Rahoo määrittelee automaattisesti yrityksen tilanteeseen parhaiten sopivan rahoitustuotteen ja hakee yrityksen niin halutessaan rahoitustarjoukset automaattisesti useilta rahoitusyhtiöiltä.

”Olemme havainneet, että monet yritykset kaipaavat apua sopivan rahoitustuotteen valintaan ja eri rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen. Kehittämällämme teknologialla pystymme tukemaan yrittäjää tärkeissä päätöksissä ja säästämään aikaa tarjoamalla nopeasti useita rahoitustarjouksia vertailtavaksi.”

Rahoo tarjoaa yrityksille, rahoitusyhtiöille ja kumppaneille markkinoiden edistyksellisimmän teknologian, joka tehostaa kaikkia rahoituksen hakemisen vaiheita. Kumppanit voivat hyödyntää teknologiaa osana omaa palveluaan ja edes auttaa osaltaan yritysrahoituksen saatavuutta.

”Monet rahoitusyhtiöt ovat erikoistuneet hyvin spesifeihin rahoitustuotteisiin, mutta yritysten rahoitustarpeet ovat hyvin laajoja. Tämä johtaa siihen, että moni rahoitusyhtiö saa hakemuksia asiakkailta, joille he eivät välttämättä pysty tarjoamaan rahoitusta. Käyttämällä teknologiaamme, rahoitusyhtiöt voivat asiakkaan suostumuksella ohjata hakemuksen automaattisesti suoraan muille rahoitusyhtiöille ja osaltaan olla mukana parantamassa rahoitusmarkkinoiden toimivuutta”.

Kerätyn rahoituksen turvin Rahoo pyrkii jatkokehittämään teknologiaa ja kasvattamaan suomalaista kumppaniverkostoa, jotta palvelu on tulevaisuudessa entistäkin kattavampi ja tehokkaampi.

Lisätietoja:

Taneli Hulkko
Co-Founder & CEO
taneli.hulkko@rahoo.fi
+358 40 185 8079