Laskurahoitus heti käyttöön!

Rahoo kilpailuttaa laskurahoitukset nopeasti ja vaivattomasti. Saat heti tarjouksen usealta toimijalta!

Ilmaista. Nopeaa. Helppoa.

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt täysin ilmaiseksi!

Älykäs ja ilmainen palvelumme nopeuttaa rahoituksen hakemista ja parantaa rahoitusmahdollisuuksia – ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Älykäs kilpailutus

Älykäs palvelumme analysoi yrityksesi ja varmistaa, että saat parhaan laskurahoituksen.

Useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt ilmaiseksi ja etsimme yrityksellesi heti parhaat rahoitustarjoukset.

Nopeat päätökset

Näytämme tarjouksista kaikki tiedot selkeästi, jotta voisit valita helposti parhaan tarjouksen.

Löydä laskurahoitus näin helposti

Kilpailutamme laskurahoituksesi usean eri rahoitusyhtiön välillä. Varmista, että saat yrityksellesi parhaat tarjoukset!

Laskurahoitus ja sen nopeutta kuvaava kuvituskuva
1
Tee nopea hakemus

Tee nopea hakemus, jossa kysymme sinulta muutaman kysymyksen laskutukseesi liittyen. Voit hakea tarjouksen yksittäisten laskujen rahoittamiseen tai ns. jatkuvaan laskurahoitukseen.

  • Ilmainen hakemus
  • Nopea hakemusprosessi
  • Ei työläitä liitteitä
2
Tutustu tarjouksiin

Pyydämme sinulle automaattisesti laskurahoitustarjouksen usealta eri rahoitusyhtiöltä. Saat tarjoukset nähtäväksesi nopeasti ja voit tutustua tarjouksiin kaikessa rauhassa.

  • Saat rahoitukseen enemmän vaihtoehtoja kuin normaalisti saisit
  • Näet rahoitustarjousten kaikki kustannukset ja kulut selkeästi
  • Laskurahoitus nopeasti käyttöön
Laskurahoitus ja sen helppoutta kuvaava kuvituskuva
Laskurahoitus ja sen joustavuutta kuvaava kuvituskuva
3
Tee sopimus ja ota laskurahoitus käyttöön

Löydettyäsi parhaan tarjouksen, voit hyväksyä tarjouksen nopeasti ja ottaa laskurahoituksen heti käyttöösi. Parhaimmillaan voit saada laskuistasi rahat tilille jo samana päivänä!

  • Voit valita laskut, jotka haluat rahoittaa
  • Selkeät ja reilut ehdot
  • Saat rahat laskuista nopeasti tilillesi

Laskurahoituksen yleisimmät kysymykset

Tyypillisimpiä kysymyksiä, joita käyttäjillämme on laskurahoituksesta

Laskurahoituksella tarkoitetaan rahoitusta, jota voit saada asiakkaillesi lähettämiä laskuja vastaan. Tyypillisesti rahoitusyhtiö maksaa yrityksellesi heti 60-90 % laskun kokonaissummasta ja loput, kun asiakas on maksanut laskun.
Laskurahoitusta voi hakea kuka tahansa suomalainen yritys. Tyypillisesti rahoitettavien laskujen on oltava rahoitushetkellä riidattomia ja erääntymättömiä laskuja.
Rahoitusyhtiöillä on laskurahoituksen suhteen omat kriteerinsä, jotka voivat erota toisistaan paljon. Esimerkiksi osa yrityksistä rahoittaa vain yritystenvälisiä laskuja, mutta osa rahoittaa myös yritysten ja kuluttajien välisiä laskuja. Muitakin kriteereitä on paljon, joten laskurahoitusta harkitsevan yrityksen on helpoin käyttää Rahoon älykästä palvelua, joka hakee automaattisesti laskurahoitukseen tarjoukset usealta rahoitusyhtiöltä.
Laskurahoitus on monikäyttöinen rahoitusmuoto, koska se tarjoaa paljon joustavuutta ja nopeuttaa kassavirtaa. Tyypillisesti laskurahoitusta käyttävillä yrityksillä on paljon kausiluonteista vaihtelua kassavirrassa. Laskurahoitusta voi käyttää myös moniin muihin kassavirran vaihteluihin.
Laskurahoituksessa laskujen omistus säilyy yritykselläsi ja laskut ovat vain panttina rahoitettua summaa vastaan. Laskujen myynnissä laskujen omistus siirtyy rahoitusyhtiölle.
Yksittäisille laskuille laskurahoituksen saa käyttöön jopa samana päivänä. Mikäli haluat laskurahoituksen käyttöön ns. jatkuvana palveluna, eli haluat rahoittaa esimerkiksi kaikki tietyn asiakkaan laskut, saat laskurahoituksen käyttöön muutamassa päivässä.

Tärkeimpiä faktoja laskurahoituksesta

Laskurahoitus on monipuolinen rahoitustuote, joka sopii monelle yritykselle.

Rahoituksen määrä

1 000 - 1 000 000 €

Korko ja kulut

Prosenttiosuus laskutuksesta

Vakuudet

Ei vakuuksia

Yrityksen ikä

Ei minimiä

Yrityksen koko

Ei minimiä

Yrityksen liikevaihto

Ei minimiä

kuvituskuva kirjekuoresta ja yritysrahoituksesta

Oletko valmis valitsemaan sinulle parhaan yritysrahoituksen?

Hae täysin ilmainen rahoitustarjous.

Hae tarjous

Apua laskurahoitukseen? Valitse Rahoo!

Autamme löytämään parempia ratkaisuja laskurahoitukseen – täysin ilmaiseksi tietenkin.

100 % suomalainen

Olemme täysin suomalainen yritys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään parempia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Kysymme ainoastaan palvelumme käytön kannalta välttämättömiä tietoja ja käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksella ja turvallisesti.

Nopea

Palvelumme on nopea apuri kaikessa yritysrahoitukseen liittyvässä. Saat heti ilmaisen arvion sopivasta rahoitustuotteesta ja tarjouksia rahoitusyhtiöiltä.

Vaivaton

Olemme tehneet palvelumme käytön vaivattomaksi, joten voit käyttää palveluamme millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Emme tarvitse liitteitä!

Laskurahoitus pitää kassasi kunnossa

Laskurahoituksella tarkoitetaan useimmiten rahoitusta, jota voit saada erääntymättömiä myyntilaskujasi vastaan. Käytännössä laskut asetetaan rahoittajalle pantiksi, jonka jälkeen rahoittaja maksaa sinulle valtaosan laskun summasta heti. Maksettava summa vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta tyypillisesti rahoitusaste voi olla jopa 90 prosenttia.

Loppuosan laskun summasta saat normaaliin tapaan, kun asiakas maksaa laskun.

Laskurahoituksesta peritään laskun kokonaissummaan sidoksissa oleva rahoituspalkkio, joka vaihtelee myöskin tapauskohtaisesti, mutta on tyypillisesti ainoastaan 2–4 prosenttia laskun kokonaissummasta.

Laskurahoitusta voi käyttää yksittäisille laskuille kertaluonteisesti sekä jatkuvana palveluna tietyille tai kaikille laskuille.

Mitä vaatimuksia laskurahoitukselle on?

Tärkeintä on huomioida, että voit rahoittaa ainoastaan laskut, jotka ovat erääntymättömiä ja riidattomia. Et siis voi rahoittaa laskuja, joista asiakas on reklamoinut tai joiden eräpäivä on jo mennyt.

Rahoittajilla on monesti muitakin vaatimuksia, mutta käyttäessä Rahoon älykästä yritysrahoituspalvelua, selvitämme automaattisesti, että laskut kelpaavat rahoitettavaksi.

Laskurahoitus sopii kertaluonteiseen tai säännölliseen laskutukseen

Rahoittajat käyttävät monesti laskurahoitusta lähes tulkoon yleisterminä, joka kattaa kaikki laskujen rahoittamiseen liittyvät palvelut. Muita käytettäviä termejä ovat muun muassa laskusaatavarahoitus, myyntisaatavarahoitus, laskuluotto ja factoring. Suomessa näillä tarkoitetaan lähes tulkoon aina samaa asiaa. Eli kyseessä on rahoitusmuoto, jossa laskujen omistus ja osa luottotappioriskistä säilyy sinulla, mutta saat laskujasi vastaan rahoitusta.

Laskurahoituspalveluita voi käyttää kertaluonteisesti tai jatkuvasti, mutta eri rahoittajien käytännöt vaihtelevat keskenään. Osa rahoittajista vaatii käytännössä, että rahoitat jatkossa kaikki tietyn asiakkaan laskut. Osa rahoittajista on joustavampia ja voit valita aina haluamasi laskut rahoitettavaksi.

Rahoon palvelun avulla löydät aina tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Emme koskaan pakota jatkuvaan palveluun, jos sille ei ole tarvetta.

Huomaa erot laskujen myyntiin

Markkinoilla on myös rahoittajia, jotka ostavat kokonaisuudessaan erääntymättömiä laskuja. Laskujen myynnissä on kuitenkin paljon eroja muihin laskurahoituspalveluihin, koska laskujen myynnin jälkeen niiden omistus on kokonaisuudessaan rahoitusyhtiöllä. Tällaisessa tilanteessa et joudu kantamaan enää itse luottotappioriskiä, mutta tyypillisesti myös laskusta maksettava kokonaissumma on paljon pienempi.

Monesti laskujen myyntiä on pidetty nopeana hätäkeinona yrityksen huonoon rahoitustilanteeseen, koska yritys tietää täsmälleen, kuinka paljon laskusta tulee saamaan rahaa.

Halutessasi voit myös myydä laskusi suoraan Rahoon palvelun kautta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Laskujen myynti