Kilpailuta laskurahoitus helposti ja nopeasti

Etsi paras laskurahoitus – kilpailuta laskusi helposti usean rahoitusyhtiön kesken ja varmista paras hinta laskuillesi

Paras laskurahoitus kymmenien rahoittajien joukosta

Helppo tapa löytää paras laskurahoitus

Olitpa etsimässä yrityksellesi factoringia tai kilpailuttamassa rahoitettavia laskuja – me autamme!

Parhaat ehdot

Toimimme yhteistyössä lukuisten rahoittajien kanssa ja varmistamme, että löydät laskurahoituksen parhaimmilla mahdollisilla ehdoilla

Tehokas palvelu

Voit valita parhaan laskurahoituksen itse tai antaa meidän ammattitaitoisten konsulttien neuvoa ja etsiä räätälöidyn ratkaisu.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, koska käännämme aina kaikki kivet oikeanlaisen laskurahoituksen löytämiseksi.

Riippumaton laskurahoitus-asiantuntija

Pyydämme puolestasi tarjouksen usealta rahoitusyhtiöltä. Saat laskurahoitukseen useita tarjouksia ja voit itse valita parhaan tarjouksen.

Kaikki lasku­rahoitukset yhdeltä luukulta

Voit kilpailuttaa yksittäiset rahoitettavat laskut tai koko yrityksesi laskurahoituksen. Täytä nopea hakemus ja kilpailutamme laskurahoituksen puolestasi!

 • Palvelun käyttäminen on ilmaista
 • Hakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään
 • Helppo tapa kilpailuttaa

Lasku­rahoitus käyttöön nopeasti

Saat nopeasti nähtäville kaikki yrityksellesi lähetetyt lasku­rahoitus­tarjoukset, joten voit valita parhaan tarjouksen helposti.

 • Useita tarjouksia helposti
 • Tutustu tarjouksiin rauhassa
 • Vertaile useita vaihtoehtoja ja valitse paras

Tarvitsetko apua laskurahoitukseen?

Autamme sinua mielellämme kaikessa, mikä liittyy yritysrahoituksen hakemiseen. Voit soittaa numeroon +358 2 480 84405 tai jättää yhteydenottopyynnön. Palvelemme arkisin klo 9 – 17.

  Valitse Rahoo ja yritysrahoituksesi on helpompaa

  Rahoo on ilmainen ja luotettava apuri yritysrahoitusviidakkoon.

  Suomalainen

  Rahoo on suomalainen yritys, jonka päämääränä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja voimaan paremmin.

  Turvallinen

  Kysymmme ainoastaan välttämättömiä tietoja, joita käsittelemme turvallisesti.

  Helppo

  Käyttämällä palveluamme saat heti rahoitustarjouksia jopa kymmeneltä rahoitusyhtiöltä.

  Nopea

  Palvelumme toimii vuoden jokaisena päivänä. Arkisin saat rahoitustarjouksia parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Laskurahoitus on tyypillisesti hyvin edullinen, mutta kustannukset riippuvat siitä, että haluatko rahoittaa yksittäisiä laskuja vai haluatko ottaa käyttöösi ns. jatkuvan laskurahoituksen (factoringin), jossa rahoitat laskuja säännööllisesti. Yksittäisissä laskuissa palkkio voi olla n. 4 % laskun kokonaissummasta. Rahoituspalkkion suuruus lasketaan tapauskohtaisesti.

  Huomioithan, että me emme veloita mitään palkkiota sinulta. 

  Ei, laskurahoituksen, kuten muidenkin rahoitusmuotojen kilpailutus Rahoon avulla on sinulle täysin ilmaista.

  Avoimuuden nimissä kerromme, että rahoitusyhtiö maksaa meille palkkion, mikäli löydät laskurahoituksen kauttamme. Veloitettu palkkio ei kuitenkaan vaikuta saamiisi tarjouksiin tai siihen, mitä tarjouksia sinulle suosittelemme.

  Rahoitusyhtiöillä on omat kriteerinsä laskujen rahoittamiseen, mutta nyrkkisääntönä on, että laskujen tulee olla erääntymättömiä ja riidattomia.  Voit pyytää helposti tarjouksen laskujen rahoittamisesta, kun lataat laskut palvelussamme. Saat laskuistasi tarjouksia useilta rahoittajilta.

  Kyllä, laskurahoituksessa sekä laskujen omistus että osa luottotappioriskistä pysyy sinulla myös laskujen rahoittamisen jälkeen. Laskuja myydessä taas laskujen omistus ja näin ollen myös luottotappioriski siirtyy rahoittajalle, mutta myös laskuista saatava summa on pienempi.

  Laskurahoituksessa rahoittaja myöntää erääntymättömiä myyntisaataviasi vastaan rahoitusta, jonka suuruus voi olla jopa 90 % myyntisaataviesi kokonaissummasta. Rahoitusasteen suuruus on kuitenkin tapauskohtaista.

  Kyllä voi! Tarkat laskurahoituksen käytännöt vaihtelevat eri rahoittajien välillä, joidenkin vaatiessa esimerkiksi tietyn asiakkaan laskujen rahoitusta jatkossakin. Käyttämällä älykästä palveluamme sinua ei kuitenkaan ikinä pakoteta jatkuvaan palveluun, sillä pyrimme aina löytämään sinulle parhaiten soveltuvan rahoitusratkaisun. Voit valita haluatko rahoittaa yksittäisiä laskuja vai käyttää laskurahoitusta säännöllisesti.

  Laskurahoitus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen vaihtoehto muun muassa kausiluontoisiin vaihteluihin ja kassavirran tasoittamiseksi. Laskurahoituksessa et ota lainaa, vaan nopeutat kassankiertoa omien myyntisaataviesi avulla.

  Laskurahoitus pitää kassasi kunnossa

  Laskurahoituksella tarkoitetaan useimmiten rahoitusta, jota voit saada erääntymättömiä myyntilaskujasi vastaan. Käytännössä laskut asetetaan rahoittajalle pantiksi, jonka jälkeen rahoittaja maksaa sinulle valtaosan laskun summasta heti. Maksettava summa vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta tyypillisesti rahoitusaste voi olla jopa 90 prosenttia.

  Loppuosan laskun summasta saat normaaliin tapaan, kun asiakas maksaa laskun.

  Laskurahoituksesta peritään laskun kokonaissummaan sidoksissa oleva rahoituspalkkio, joka vaihtelee myöskin tapauskohtaisesti, mutta on tyypillisesti ainoastaan 2–4 prosenttia laskun kokonaissummasta.

  Laskurahoitusta voi käyttää yksittäisille laskuille kertaluonteisesti sekä jatkuvana palveluna tietyille tai kaikille laskuille.

  Mitä vaatimuksia laskurahoitukselle on?

  Tärkeintä on huomioida, että voit rahoittaa ainoastaan laskut, jotka ovat erääntymättömiä ja riidattomia. Et siis voi rahoittaa laskuja, joista asiakas on reklamoinut tai joiden eräpäivä on jo mennyt.

  Rahoittajilla on monesti muitakin vaatimuksia, mutta käyttäessä Rahoon älykästä yritysrahoituspalvelua, selvitämme automaattisesti, että laskut kelpaavat rahoitettavaksi.

  Laskurahoitus sopii kertaluonteiseen tai säännölliseen laskutukseen

  Rahoittajat käyttävät monesti laskurahoitusta lähes tulkoon yleisterminä, joka kattaa kaikki laskujen rahoittamiseen liittyvät palvelut. Muita käytettäviä termejä ovat muun muassa laskusaatavarahoitus, myyntisaatavarahoitus, laskuluotto ja factoring. Suomessa näillä tarkoitetaan lähes tulkoon aina samaa asiaa. Eli kyseessä on rahoitusmuoto, jossa laskujen omistus ja osa luottotappioriskistä säilyy sinulla, mutta saat laskujasi vastaan rahoitusta.

  Laskurahoituspalveluita voi käyttää kertaluonteisesti tai jatkuvasti, mutta eri rahoittajien käytännöt vaihtelevat keskenään. Osa rahoittajista vaatii käytännössä, että rahoitat jatkossa kaikki tietyn asiakkaan laskut. Osa rahoittajista on joustavampia ja voit valita aina haluamasi laskut rahoitettavaksi.

  Rahoon palvelun avulla löydät aina tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Emme koskaan pakota jatkuvaan palveluun, jos sille ei ole tarvetta.

  Huomaa erot laskujen myyntiin

  Markkinoilla on myös rahoittajia, jotka ostavat kokonaisuudessaan erääntymättömiä laskuja. Laskujen myynnissä on kuitenkin paljon eroja muihin laskurahoituspalveluihin, koska laskujen myynnin jälkeen niiden omistus on kokonaisuudessaan rahoitusyhtiöllä. Tällaisessa tilanteessa et joudu kantamaan enää itse luottotappioriskiä, mutta tyypillisesti myös laskusta maksettava kokonaissumma on paljon pienempi.

  Monesti laskujen myyntiä on pidetty nopeana hätäkeinona yrityksen huonoon rahoitustilanteeseen, koska yritys tietää täsmälleen, kuinka paljon laskusta tulee saamaan rahaa.

  Halutessasi voit myös myydä laskusi suoraan Rahoon palvelun kautta.

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

  Laskujen myynti