Laskujen myynti on nyt helppoa!

Rahoo kilpailuttaa laskujen myynnit nopeasti ja vaivattomasti. Saat heti tarjouksen usealta toimijalta!

Ilmaista. Nopeaa. Helppoa.

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt täysin ilmaiseksi!

Älykäs ja ilmainen palvelumme nopeuttaa rahoituksen hakemista ja helpottaa vertailua – ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Älykäs kilpailutus

Älykäs palvelumme analysoi laskusi ja varmistaa, että saat laskuistasi parhaan hinnan.

Useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme rahoitusyhtiöt ilmaiseksi ja etsimme yrityksesi laskuille parhaan hinnan.

Nopeat päätökset

Näytämme tarjouksista kaikki tiedot selkeästi, jotta voisit valita helposti parhaan tarjouksen.

Näin helposti laskujen myynti sujuu

Kilpailutamme laskusi usean eri rahoitusyhtiön välillä. Varmista, että saat yrityksellesi parhaat tarjoukset!

laskujen myynti kuvituskuva
1
Lataa laskut tai syötä laskujesi tiedot

Laskujen myynti on helppoa! Täytä hakemus, syötä laskujesi tiedot tai lataa laskut suoraan – lähetämme heti laskusi kilpailutettavaksi ja saat tarjouksen hetkessä.

  • Joustavat vaatimukset
  • Sopii kaikille toimialoille
  • Sopii kaikenkokoisille yritykselle
2
Tutustu tarjouksiin

Lähetämme sinulle pian vertailtavaksi kaikki tarjoukset. Niiden vertailu kannattaa, sillä rahoittajien kustannuksissa voi olla paljon eroja. Vertailu on kuitenkin helppoa, koska ilmoitamme kaikki tiedot selkeästi!

  • Tarjousten vertailu on täysin ilmaista
  • Samalla hakemuksella monta tarjousta
  • Ilmoitamme kustannukset avoimesti ja selkeästi
laskujen myynti - nopeutta kuvaava kuvituskuva
laskujen myynti - helpouttava kuvaava kuvituskuva
3
Valitse paras tarjous ja myy laskut!

Tutustuttuasi kaikkiin tarjouksiin, voit valita helposti parhaan tarjouksen. Hyväksynnän jälkeen saat laskuistasi rahat tilille jopa samana päivänä.

  • Varmista paras hinta laskuillesi
  • Ei välityspalkkiota tai muita turhia kuluja
  • Saat rahat nopeasti tilillesi

Laskujen myynnin yleisimmät kysymykset

Tyypillisimpiä kysymyksiä, joita käyttäjillämme on laskujen myynnistä.

Laskujen myynnissä rahoitusyhtiö ostaa yritykseltäsi yksittäisiä tai useampia laskuja, jotka olet lähettänyt asiakkaillesi. Tyypillisesti myytävien laskujen on oltava erääntymättömiä ja riidattomia. Saat myydyistä laskuista rahat heti tilillesi ja laskujen luottotappioriskit siirtyvät rahoitusyhtiölle.
Laskuja voi myydä kuka tahansa suomalainen yritys. Tyypillisesti myytävien laskujen on oltava myyntihetkellä riidattomia ja erääntymättömiä laskuja.
Rahoitusyhtiöillä on laskujen myynnin suhteen omat kriteerinsä, jotka voivat erota toisistaan paljon. Esimerkiksi osa yrityksistä rahoittaa vain yritystenvälisiä laskuja, mutta osa rahoittaa myös yritysten ja kuluttajien välisiä laskuja. Muitakin kriteereitä on paljon, joten laskujen myyntiä harkitsevan yrityksen on helpoin käyttää Rahoon älykästä palvelua, joka hakee automaattisesti laskuille tarjoukset usealta rahoitusyhtiöltä.
Laskujen myynti on monikäyttöinen rahoitusmuoto, koska se tarjoaa paljon joustavuutta ja nopeuttaa kassavirtaa. Laskujen myyntiä käytetäänkin tyypillisesti tilapäisiin kassavirran vaihteluihin, mutta tietenkin sitä voi käyttää kaikkee muuhunkin.
Laskujen myynnissä veloitetaan tyypillisesti myytävän laskun kokonaissummaan sidoksissa oleva rahoituspalkkio, joka määräytyy monen eri muuttujan pohjalta. Tyypillisesti rahoituspalkkio on muutamia prosentteja laskun kokonaissummasta.
Parhaimmillaan rahat voi saada tilille jopa samana päivänä.

Tärkeimpiä faktoja laskujen myynnistä

Laskujen myynti on yksinkertainen rahoitustuote, joka sopii lähes jokaiselle yritykselle.

Rahoituksen määrä

100 - 200 000 €

Rahoituspalkkio

Prosenttiosuus laskusta

Vakuudet

Ei vakuuksia

Yrityksen ikä

Ei minimiä

Yrityksen koko

Ei minimiä

Yrityksen liikevaihto

Ei minimiä

kuvituskuva kirjekuoresta ja yritysrahoituksesta

Oletko valmis valitsemaan sinulle parhaan yritysrahoituksen?

Hae täysin ilmainen rahoitustarjous.

Hae tarjous

Apua laskujen myyntiin? Valitse Rahoo!

Autamme löytämään parempia ratkaisuja yritysrahoitukseen – täysin ilmaiseksi tietenkin.

100 % suomalainen

Olemme täysin suomalainen yritys, jonka tärkeimpänä tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään parempia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Kysymme ainoastaan palvelumme käytön kannalta välttämättömiä tietoja ja käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksella ja turvallisesti.

Nopea

Palvelumme on nopea apuri kaikessa yritysrahoitukseen liittyvässä. Saat heti ilmaisen arvion sopivasta rahoitustuotteesta ja tarjouksia rahoitusyhtiöiltä.

Vaivaton

Olemme tehneet palvelumme käytön vaivattomaksi, joten voit käyttää palveluamme millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Emme tarvitse liitteitä!

Laskujen myynti tuo laskuistasi rahat heti tilille

Voit myydä myyntilaskusi helposti rahoitusyhtiölle. Tällöin pitkät maksuajat tai epävarmuus laskujen maksusta eivät aiheuta sinulle päänvaivaa, koska saat laskuista rahat heti tilillesi.

Laskujen myynnissä laskujen omistus siirtyy kokonaisuudessaan rahoitusyhtiölle. Tämä tarkoittaa sitä, että rahoitusyhtiö kantaa kokonaisuudessaan riskit, joita liittyy laskun maksamiseen ja luottotappioihin. Sinun ei myöskään tarvitse välittää, vaikka laskulla olisi pitkä maksuaika, koska saamasi summa ei ole riippuvainen laskun eräpäivästä.

Laskujen myynti sopii moneen tilanteeseen

Laskujen myyntiä käytetään tyypillisesti toimialoilla, joilla on paljon sesonkivaihtelua ja yrittäjän on järkevää tasapainottaa kassavirtaa. Monesti laskujen myynnillä halutaan myös päästä eroon pitkistä maksuajoista, jotka voivat olla paikoin jopa kohtuuttoman pitkiä.

Monesti laskujen myyntiä harkitsevat yrittäjät ovat huolissaan asiakassuhteistaan ja siitä, kuinka laskutettava suhtautuu laskun myyntiin. Tästä ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, koska laskujen myynti on nykyään hyvin yleistä. Kannattaa myös muistaa, ettei laskujen myynnillä ole vaikutusta laskun eräpäivään tai muihin ehtoihin. Laskutettava maksaa laskun aina alkuperäisen laskun ehtojen mukaisesti.

Mitä laskujen myynti maksaa?

Myyntisaatavistasi saama hinta vaihtelee paljon rahoitusyhtiöiden välillä. Laskuistasi saamaan hintaan vaikuttaa myös riskit, jotka liittyvät laskun takaisinmaksuun. Rahoitusyhtiöt arvioivat tapauskohtaisesti riskiä, joka liittyy laskun maksajaan – kykeneekö yritys maksamaan laskun? Mitä vakavaraisempi ja paremmassa asemassa oleva laskuttaja on, sitä paremman hinnan saat laskuilta.

Kauttamme voit vertailla laskujen myynnistä saamaasi hintaa nopeasti ja täysin ilmaiseksi! Täytä laskujesi tiedot ja saat heti tarjouksen.

Laskujen myyntiä ei tarvitse pelätä

Laskujen myynti poikkeaa monista muista rahoitusmuodoista, koska myymällä laskusi ainoastaan aikaistat laskusaataviesi maksua. Et siis ota lainaa tai muuta rahoitusta laskujasi vastaan. Jatkossa laskut ovat rahoitusyhtiön omistuksessa, joten laskujen myynnin jälkeen sinua kohtaan ei ole enää mitään velvoitteita.

Laskujen myynti onkin yleistynyt voimakkaasti yksinkertaisuutensa vuoksi. Osa syynsä tässä on pitkillä maksuajoilla, joita etenkin monet isommat tahot edellyttävät alihankkijoiltaan ja yhteistyökumppaneiltaan. Pitkät maksuajat ajavat laskuttajan helposti ongelmiin, koska kustannukset tulevat vanhalla aikataululla, mutta myyntisaamisten kanssa voi kestää pitkään. Tämä asettaa monet yrittäjät kohtuuttomaan tilanteeseen.

Laskujen maksuehtoja voi yrittää – ja kannattaakin – neuvotella lyhyemmiksi, mutta monesti isot toimijat eivät tähän suostu. Tästä johtuen yrittäjä voi ajautua tilanteeseen, jossa lähes ainoina vaihtoehtoina ovat kustannusten karsimiset tai lyhytaikainen rahoitus, kuten laskujen myynti.

Laskuja voi myydä yhden tai useamman kerralla

Laskujen myyntiä käyttävät yritykset myyvät tyypillisesti laskuja joko kausiluonteisesti tai epäsäännöllisesti ympäri vuoden. Monessa tapauksessa pitkiä maksuaikoja vaativia asiakkaita esiintyy onneksi harvakseltaan.

Mikäli kuitenkin on sellainen tilanne, että tietyt asiakkaat vaativat pitkiä maksuaikoja ympäri vuoden ja pitkien maksuaikojen aiheuttamat kassavirtamurheet ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, kannattaa tutustua laskurahoituspalveluihin. Laskurahoituksen avulla voit käyttää rahoitusta niin sanotusti jatkuvana palveluna. Voit rahoittaa esimerkiksi aina tiettyjen asiakkaiden laskut, tai halutessasi jopa kaikki laskut. Valinta on sinulla!

Laskurahoitus eroaa laskujen myynnistä siten, että et luovu kokonaan laskujen omistajuudesta, vaan saat rahoitusta laskujasi vastaan. Tämä on tärkeää huomioida siinä vaiheessa, jos sinulla on asiakkaita, joiden maksukyvyn suhteen sinulla on epäilyksiä. Tässä tilanteessa voi olla parempaa käyttää laskujen myyntiä.

Palvelumme kuitenkin kauttaa sinua valitsemaan tilanteeseesi parhaiten sopivan rahoitusmuodon, joten sinun ei välttämättä tarvitse tietää, mikä tuote sinun pitäisi valita.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Laskurahoitus