Lainaa yritykselle nopeasti ja helposti

Autamme yritystäsi löytämään sopivimman yrityslainan tai muun rahoituksen. Pyydämme puolestasi tarjouksen useilta rahoittajilta yhdessä hetkessä – täysin ilmaiseksi.

Mukana Suomen luotettavimmat rahoittajat

Näin Rahoo auttaa löytämään lainaa yritykselle

Käyttämällä Rahoota voit saada lainaa yrityksellesi jo samana päivänä.

1. Täytä hakemus

Kysymme nopealla hakemuksella muutamia perustietoja yrityksestäsi ja lainatarpeestasi.

2. Etsimme tarjoukset

Välitämme tiedon lainatarpeestasi kaikille kriteereihin sopiville rahoitusyhtiöille.

3. Valitse rahoittaja

Saat yhteydenoton rahoittajilta. Valittuasi parhaan rahoittajan, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Tavoitteenamme on löytää paras laina yrityksellesi

Tiedämme, että yritysrahoitus voi olla haastavaa. Me haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa.

Varmistat parhaat ehdot

Yrityslainat ja muut rahoitustuotteet kannattaa vertailla ja kilpailuttaa, koska hinnoissa ja saatavuudessa voi olla isoja eroja. Siksi kannattaa käyttää palveluita kuten Rahoo.

  • Palvelemme henkilökohtaisesti, aina kun tahdot
  • Etsimme parhaat tarjoukset useilta eri rahoittajilta

Jätät enemmän aikaa liiketoimintaan

Tavoitteenamme on, että avullamme sinun ei tarvitse huolehtia liikaa yrityksesi rahoituksesta. Olemme yhdistäneet yhteen palveluun kaikki yritysrahoitustuotteet ja rahoittajat.

  • Tarjoukset nopeasti ja helposti
  • Suomen luotettavimmat yritysrahoittajat

Teet kaiken tämän ilmaiseksi

Rahoo on yrityksellesi täysin ilmainen palvelu, emmekä pyydä rahoitustarjouksien etsimisestä mitään maksua.

  • Aina paras hinta rahoittajilta
  • Puolueeton vertailu ja kilpailutus
  • Saamme rahoitusyhtiöltä palkkion, mikäli löydät kauttamme sopivan lainan

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Palvelun käyttäminen ja yrityslainan tai muun rahoituksen etsiminen on täysin ilmaista. Avoimuuden nimissä kerromme kuitenkin, että rahoitusyhtiöt maksavat meille palkkion, mikäli löydät kauttamme rahoituksen. Palkkion maksaminen ei kuitenkaan nosta välittämiemme rahoituksien hintaa – päinvastoin. Kilpailuttamalla yrityslainan, varmistat aina parhaan hinnan.

Voit siis luottaa aina siihen, että löydät kauttamme kilpailukykyisimmän hinnoittelun.

Palvelumme perustuu älykkään teknologian ja ihmisläheisen ammattitaidon yhdistämiseen. Teknologiamme pyrkii arvioimaan yrityksellesi sopivimman rahoitusratkaisun niiden tietojen perusteella, jotka syötät hakemuksellasi. Arvioituamme yrityksellesi parhaiten sopivan rahoitustuotteen, pyydämme automaattisesti tarjoukset rahoittajilta.

Keräämme ja käytämme tietoja määrittääksemme yrityksellesi parhaiten sopivan rahoitustuotteen sekä selvittääksemme yrityksellesi parhaat rahoitusvaihtoehdot. Välitämme palvelussa mukana oleville rahoitusyhtiöille tietoja, jotka ovat välttämättömiä rahoitustarjousten tekemiseen. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi yrityksen Y-tunnus, liikevaihto, henkilöstömäärä ja rahoitustarve.

Lisätietoja löydät tietosuojaselosteestamme.

Rahoituksen nopeus alkaa yrityksesi tarpeesta. Tarpeen niin vaatiessa, voimme löytää yrityksellesi yrityslainan jo samana päivänä ja saat rahat tilillesi viimeistään seuraavana päivänä. Tietyissä tuotteissa rahoitusprosessi voi kuitenkin olla hitaampi, mikäli yrityksesi aikataulu sen kestää. Tyypillisesti rahoitusyhtiöt toimittavat tarjouksia vain arkipäivinä, joten viikonloput ja juhlapyhät voivat tuoda viivettä rahoitukseen.

Toimimme kuitenkin aina sinun tarpeidesi mukaisesti ja etsimme rahoituksen siinä aikataulussa kuin sitä toivot.

Välitämme tällä hetkellä rahoitusta osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa. Rahoituksen saatavuuteen voi vaikuttaa lisäksi muun muassa:

  • yrityksen ikä
  • yrityksen luottoluokitus
  • yrityksen tai yrityksen vastuuhenkilöiden maksuhäiriömerkinnät

Avullamme voit saada käytännössä mitä tahansa yritysrahoitusta. Löydät palvelustamme suoraan seuraavat tuotteet ja lisäämme uusia rahoitustuotteita jatkuvasti:

Etsimme parhaat yrityslainat ja paljon muuta

Pyrimme pitämään tuotevalikoimassamme kaikki rahoitustuotteet, koska sitä yritykset kaipaavat.

Vakuudeton yrityslaina

Vakuudeton yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä. Pelkkä henkilötakaus riittää tyypillisesti lainan vakuudeksi.

Vakuudellinen yrityslaina

Vakuudellinen yrityslaina, on laina, jossa vakuutena on esimerkiksi kiinteistöt ja arvopaperit. Vakuuksien käyttäminen mahdollistaa entistä kilpailukykyisemmät hinnat sekä suuremmat lainasummat.

Laskurahoitus

Laskurahoitus on tuote, jossa saat rahoitusta erääntymättömiä myyntisaatavia vastaan. Voit rahoittaa kauttamme yksittäisiä laskuja tai etsiä käyttöösi kilpailukykyisimmän factoring-rahoituksen.

Yritystuet

Yritystuet ovat tyypillisesti kansainvälistymiseen tai kehittämisprojekteihin suunnattuja avustuksia, joista saat apua liiketoimintaasi. Selvitä parhaat yritystuet avullamme.

Lainaa heti yritykselle nyt entistä helpommin

Rahoo on syntynyt ajatuksesta helpottaa yrittäjien elämää ympäri maailmaa.

Olemme havainneet, kuinka useilla pienillä- ja keskisuurilla yrityksillä ympäri maailmaa on vaikeuksia löytää rahoitusratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä menestymään. Yritykset eivät löydä yrityslainaa tai muuta rahoitusta kovinkaan helposti.

Älykkään yritysrahoituspalvelumme avulla yritykset voivat löytää nopeasti parhaan yritysrahoituksen.

Tavoitteenamme on, että yritykset löytävät kauttamme parempia rahoitusmahdollisuuksia kuin he muuten löytäisivät.

Nyt jokaisella yrityksellä on mahdollisuus löytää lainaa heti yritykselle tai selvittää muut sopivat rahoitusratkaisut.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yritysrahoitus on laaja kokonaisuus, josta löytyy rahoitustuotteita jokaiseen yrityksen vaiheeseen. Monesti oikean tuotteen valinta on kuitenkin vaikeaa. Yhä useampi asiakkaamme kuitenkin etsii lainaa yritykselle ilman vakuuksia.

Vakuuksien käyttäminen voi kuitenkin tapauskohtaisesti antaa paremmat ehdot, joten palvelustamme löytyy myös vakuudellista yrityslainaa.

Palvelustamme löytyvät myös kaikki muut yritysrahoitustuotteet, kuten laskurahoitus, laskujen myynti ja muut yrityslainat. Mikäli tiedät, mikä tuote on sinulle sopivin, voit tietenkin valita tuotteen suoraan ja hakea vertailtavaksi rahoitustarjouksia kyseisestä tuotteesta.

Yritysrahoitustuotteiden lisäksi voit katsoa yrityksellesi sopivat yritystuet ja avustukset.

Lainaa toiminimelle ja osakeyhtiölle

Rahoo ei toimi itse rahoittajana, vaan etsii sinulle muista rahoitusyhtiöistä parhaat tarjoukset. Hyväksymme palveluumme vaan luotettavat ja kilpailukykyiset rahoitusyhtiöt, joten voit olla varma, että palvelussamme asiointi on aina myös turvallista.

Tarjousten etsiminen on helppoa, koska sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tehdä nopea hakemuksemme. Tämän jälkeen saat hetkessä vertailtavaksesi yritysrahoitustarjouksia, joista voit valita parhaan.

Mikäli löydät sinulle sopivan tarjouksen, voit ottaa rahoituksen käyttöön hetkessä.

Palvelumme sopii erityisen hyvin toiminimille ja osakeyhtiöille, mutta palvelemme myös avoimia yhtiöitä ja kommandiittiyhtiöitä.